Teade

Collapse
No announcement yet.

Abi Kasti ehitamisega.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Abi Kasti ehitamisega.

Tere Tekkis siis selline Subwoofer nagu Pioneer 10 tolli TS-W257D4.Sai siis Tehtud
    Kast bassbox proga Aga asi selles ei tulnud hea.Hea oleks kui
    Keegi siin viitsib teha kasti mõõtmed jne/Subakas läheb tuppa/autosse.

Sub: 350rms/1000w max . Võimendiks 425w Blaupunkt.

Vs: Abi Kasti ehitamisega.

Esmalt postitatud Mihhkels poolt
    Tere Tekkis siis selline Subwoofer nagu Pioneer 10 tolli TS-W257D4.Sai siis Tehtud
    Kast bassbox proga Aga asi selles ei tulnud hea.Hea oleks kui
    Keegi siin viitsib teha kasti mõõtmed jne/Subakas läheb tuppa/autosse.

Sub: 350rms/1000w max . Võimendiks 425w Blaupunkt.
    Ei tea see pole vist kõige parem aga mina teen kõik seinad subal sama pikkad kui on suba läbimõõt.Ehk:12ˇˇ suba 12ˇˇ kõik seinad.Ei tea üpris algaja ka olen et sellist vahet pole mida tunneks ja ise teen kõik kinnised kastid:P

Comment

Esmalt postitatud Erikolen poolt
      Ei tea see pole vist kõige parem aga mina teen kõik seinad subal sama pikkad kui on suba läbimõõt.Ehk:12ˇˇ suba 12ˇˇ kõik seinad.Ei tea üpris algaja ka olen et sellist vahet pole mida tunneks ja ise teen kõik kinnised kastid:P

Comment

See et kast umbes subbari enda mõõtude järgi teha on küll laus rumalus. esiteks ei saa sa seda tulemust sealt kätte. ei tule sealt litakat ega häält. soovitan sellele teha 60l kast (kui ruumi on.) muidu peaks talle vist sobima 45l kast (kinnine) igaljuhul arvesta sellega et mida suurema kasti teed seda madalamat bassi ta valjemalt mängib, mida väiksem kast seda kõrgemat bassi. näiteks soovid et ta sul annaks teravat matsu (punch) siis tee talle 30-45l kast. aga soovid pehmet matakat saada siis ikka sinna 60 liitri poole. eks ise otsustad. olen küll vääääääga hiljaks postiga jäänud aga nuh, polnud ka teist õpetlikumat posti siin. pealekauba, kas users manual lehe peal polnud kasti ruumala antud
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Working...
        X