Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun abi:S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Palun abi:S

Esmalt postitatud Kypsis poolt
    Mis materjalist kast tuleB?
    Ma arvan et ikka vineerist, öeldi et sapuru plaadi pidi laiali lööma

Comment

Esmalt postitatud MasterMan poolt
      tunnistan ausalt et omalgi jama oli sellega suht alles nüüd kui paari tunniga asi selge... niisiis ma tegin nii et võtsin ruudulise paberi märkisin ära soovitud põhja mõõdud ntx 2,5x3,0 ja kuna kõrguseks tahtsin ntx 4,0 siis tuleb mõelda et 1liiter on 1dm3 ja dm 10cm kui oleks kõrgus 10cm siis oleks 7,5 liitrit. ja kuna kõrguseks tahaks 40cm siis korrutan neljaga. Sorry kui aru ei saa.
      Sain juba asjale ise ka pihta..
      Kool tuli uuesti meelde

Comment

Kasti teed siis ikka vineerist? Sul väiksem element ja ma ei kujuta ette kas Sul on võim olemas, ilmselt mitte nii võimas kui võiks? Või tahad PA võimu-toas kuulamiseks? Tee nii, et kui vineerist teed kasti siis küljed 21mm vineerist, liimid 2 plaati omavahel kokku, õigemini väljalõigatud sobivate mõõtudega tükid! See siis külgedeks-ca.40mm on piisav, esisein tee 3 kihist-seega ca. 60mm, täitsa piisav on see-uuri enne vineeri kohta, et mis kanaleid pidi seda osta saad-Kuusakoskist edasi sõites mööda Turu tänavat on vasakul pool tee veeres silt-müüakse vineeri seal-uuri palju on hind ühel tahvlil, see on päris kirves-2 tahvlit läheb Sul kindlalt tarvis, 1000.-vähemalt on 2 tahvli hind, need siis 1525*1525mm plaatidena, päris rasked on ka-vajad transporti!
        Kui mõõte tarvis kasti jaoks siis võin aidata.

Hm, ilmselt on võimalik, et saad hakkama ka 1 tahvliga-vaatasin oma mätta otsast, mul kast ikka kohutav elukas. Tee nende mõõtude järgi nagu virx5 soovitas: 30 X 38 X 43,5 cm, need siis SISEMÕÕDUD! pead paksuste jagu rohkem osad detailid arvutama, samas oleks siiski õigem teha iga külg 2-3 cm suurem, - kõlari oma tarind (raam, koonus jm. tema osad) ka võtab ju osa mahtu vähemaks-selle täpse arvutuseks on ka olemas vastavad programmid-seda aga pole eriti vaja, võimsust on piisavalt ja kui paarsada cm3 jääb siia-sinna siis pole lugu. Kui kiire ei ole selle asjaga siis võin mingi joonise ehk detailidest kribada, et mõõte saaks ja materjalikulu.
        viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 24 April 2009, 00:29.
        -superradical-

Comment

veel üks nipu sulle: valjuka jaoks ei ole kasti välismõõdul tähtsust, teda huvitab ainult kasti sisse jääva õhu ruumala.
          seega misiganes sa kasti siseruumi mõõduks mõtled, sellele lisa oma materjali paksus juurde ja saadki välismõõdud.

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt
            Kasti teed siis ikka vineerist? Sul väiksem element ja ma ei kujuta ette kas Sul on võim olemas, ilmselt mitte nii võimas kui võiks? Või tahad PA võimu-toas kuulamiseks? Tee nii, et kui vineerist teed kasti siis küljed 21mm vineerist, liimid 2 plaati omavahel kokku, õigemini väljalõigatud sobivate mõõtudega tükid! See siis külgedeks-ca.40mm on piisav, esisein tee 3 kihist-seega ca. 60mm, täitsa piisav on see-uuri enne vineeri kohta, et mis kanaleid pidi seda osta saad-Kuusakoskist edasi sõites mööda Turu tänavat on vasakul pool tee veeres silt-müüakse vineeri seal-uuri palju on hind ühel tahvlil, see on päris kirves-2 tahvlit läheb Sul kindlalt tarvis, 1000.-vähemalt on 2 tahvli hind, need siis 1525*1525mm plaatidena, päris rasked on ka-vajad transporti!
            Kui mõõte tarvis kasti jaoks siis võin aidata.

Hm, ilmselt on võimalik, et saad hakkama ka 1 tahvliga-vaatasin oma mätta otsast, mul kast ikka kohutav elukas. Tee nende mõõtude järgi nagu virx5 soovitas: 30 X 38 X 43,5 cm, need siis SISEMÕÕDUD! pead paksuste jagu rohkem osad detailid arvutama, samas oleks siiski õigem teha iga külg 2-3 cm suurem, - kõlari oma tarind (raam, koonus jm. tema osad) ka võtab ju osa mahtu vähemaks-selle täpse arvutuseks on ka olemas vastavad programmid-seda aga pole eriti vaja, võimsust on piisavalt ja kui paarsada cm3 jääb siia-sinna siis pole lugu. Kui kiire ei ole selle asjaga siis võin mingi joonise ehk detailidest kribada, et mõõte saaks ja materjalikulu.

Tänud abi eest seda läheb alati vaja

Comment

Esmalt postitatud tsimpa poolt
              veel üks nipu sulle: valjuka jaoks ei ole kasti välismõõdul tähtsust, teda huvitab ainult kasti sisse jääva õhu ruumala.
              seega misiganes sa kasti siseruumi mõõduks mõtled, sellele lisa oma materjali paksus juurde ja saadki välismõõdud.
              Seda ma juba tean!Tnx

Comment

Ok õhtul siis vaatan ja arvutan-praegu muud tegemised teha ja vähe aega, õhtul rohkem vabadust .
                -superradical-

Comment

Nii nüüd mul on kast olemas aga millega arvutada, et saaks teada kui suure läbimõõduga peaks olema inverteri toru ja kui kaugel kõlarist kas selle jaoks on ka mingi programm!

Comment

BassBox Pro Ei tea, kas sellel mingit tavaversiooni on, aga minul on BassBox Pro ... rohkem ei oska öelda hetkel.
                    Estonian SPL & Sound
                    @gargru

Comment

Juba kast valmis , ma jäin magama siis -tegevust palju, krt. sada asja teha vaja, aega vähe : Vabandused minu poolt.
                      -superradical-

Comment

Tee nii, et kui vineerist teed kasti siis küljed 21mm vineerist, liimid 2 plaati omavahel kokku, õigemini väljalõigatud sobivate mõõtudega tükid! See siis külgedeks-ca.40mm on piisav, esisein tee 3 kihist-seega ca. 60mm, täitsa piisav on see /.../.
                        Kas kerge overkill ei ole 6.3 cm esisein. Ei ole ju mõtet kasti mõttetult raskeks ajada.
                        Vineere on ka müügil vastavalt vastupidavusele, jäikusele. Kui ei jaksa ka kallimat vineeri osta, usun et odavama vineeriga on 4 cm ka rohkem kui vaja.

Aga, mis vahet sel on, teemaalgatajal paistab juba kast olemas olevat.

Comment

Juba kast valmis , ma jäin magama siis -tegevust palju, krt. sada asja teha vaja, aega vähe : Vabandused minu poolt.
                          Kast on peaaegu valmis nüüd oleks vaja teada kuida inerteri teen kui kaugel kõlarist ja mis läbimõõduga..

Comment

Esmalt postitatud Garol poolt
                            BassBox Pro Ei tea, kas sellel mingit tavaversiooni on, aga minul on BassBox Pro ... rohkem ei oska öelda hetkel.
                            Kus ma saan sellele litsentsi koodi

Comment

Esmalt postitatud Darkness500 poolt
                              Kus ma saan sellele litsentsi koodi
                              Google peale ei ole mõelnud?
                              Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud roomet poolt
                                Google peale ei ole mõelnud?

Ma tean ainult sihukest lehekülge kus saab aga siin ei ole!

Comment

Working...
                                X