Teade

Collapse
No announcement yet.

Paluks abi!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Paluks abi!

Tervist siis kõigile!Mul nagu selline mure,et tahan teha autose uue kasti SSW-3800-le! Tahaks teha nagu kald kasti mis saaks panna vastu istme seljatuge!Aga probleem selles,et ei tea nagu mõõtutest midagi,äkki saab keegi aidata??

Vs: Paluks abi!

Esmalt postitatud rainx poolt
    Tervist siis kõigile!Mul nagu selline mure,et tahan teha autose uue kasti SSW-3800-le! Tahaks teha nagu kald kasti mis saaks panna vastu istme seljatuge!Aga probleem selles,et ei tea nagu mõõtutest midagi,äkki saab keegi aidata??
    Tere

Pane nagu otsingusse nagu "ssw-3800" ja siis nagu loe neid teemasid sealt.

Läbi käis nagu 116l ja Omitroni koduleht.

Ja kui nagu parameetreid leiad, siis programm bassbox pro võib aidata, kui nagu mõistust jagub.

EDIT: ja kui nagu geomeetriaga veel raskusi on, siis on liiga vara autoga nagu liikuda.
    EDIT: natuke tarka lugemist:
    This website is for sale! exe.ee is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, exe.ee has it all. We hope you find what you are searching for!

Ja ära enam selliseid mittemidagi ütlevaid pealkirju kasuta.
    viimati muutis kasutaja roomet; 27 m 2009, 09:58.
    Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Olen alles liitunud ja ma muidu tahtsin mõõmeid lihtsalt ma olen kõiki neid lehti lugenud aga ma ei tea kuda arvutada!saaks hakkama kül sellega aga lihtsamalt saaks ka vb!Aga änana sellegi poolest!

Comment

Olen alles liitunud ja ma muidu tahtsin mõõmeid lihtsalt ma olen kõiki neid lehti lugenud aga ma ei tea kuda arvutada!saaks hakkama kül sellega aga lihtsamalt saaks ka vb!Aga änana sellegi poolest!
        Kirjuta siia mõned vajalikud mõõdud siis:
        -Ilmselt auto mark ja keretüüp tuleks kasuks
        -Pagassi laius, kõrgus,sügavus
        -Mis on eesmärk? Suur spl, hea mats, lihtsalt suur kast?
        -Kas kogu pagasiruum on subwoofri jaoks ohverdatav või peab sinna ka paar õllekasti ja lapsevanker mahtuma?

*Ja kui seda elementi veel ei ole, uuri natuke veel, äkki leiad midagi paremat.
        *On neid ka siin foorumis koos kastiga müüdud.
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Audi B4 sedaan! kõrgus pakassis 50-60cm ja laius 1m.Aga plaan oli selline et siis kast oleks võinud tulla kalldega ja kalle luugi poole kuna oleks tahtnud pleksi klaasi panna 2cm paksusega 30*45 jupi vot!Ja õllet võiks ka ikka mahtuda sinna element on olemas ja kinnises kastis orginaal mõõtmedega.Aga ta peab vastu luuki olema kuna muidu ei anna matsu!Just tahan sügavamal et oleks.

Comment

rain sa oled ise nii tark mõtle ise midagi välja

Comment

Just tahan sügavamal et oleks.
              seda võib tõlgendada mitut moodi. Esimesena tuleb pähe et madalamaid sagedusi saab suurema kasti või "raskema" elemendiga.

teisena, ja otsesemalt sügavamalt, võid ju põldu künda, aga vaata et hoogu ei satu, võid seemne puhta vaost mööda külvata
              Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
              X