Sooviksin abi oma autosse bassikõlari ja võimendi valimisel. Max hind jääks 4000 ehk isegi 5000 krooni juurde. Eesmärgiks on saada nii hea kvaliteediga komplekt, kui selle vähese raha eest võimalik, matsu võiks normaalselt tulla, väga julma ei ole tarvis. Kasti teen ise ja selle paigaldan luukpära astra gsisse, ning soovitavalt võiks kõlar sobida kinnisesse kasti, kompaktsust on vaja. Samuti tahaks välja vahetada esimesed kõrg ja kesksageduskõlarid veidike kvaliteetsemate vastu, aga nendele kuluv raha lisandub sellele 4-5kilole, st. sinna investeeriks lisaks veel oma ca 1500-2000 eek. Võimendi võiks ideaalis olla siis nelja kanaliga ja sillatav( 2 kanalit sildaks supakale ja siis jääks kummalegi esimesele kesksagedusele oma kanal veel, sest makk üksi ei võimenda ära oma 4x50w-ga, ma arvan). Andke nõu milliseid firmasid kaaluda, ning kui keegi on nii tore inimene, et pakuks mingi ise valitud elementidest ca.7000eek maksva komplekti välja, siis ma oleks eriti tänulik. Ja ärge kritiseerige kui midagi valesti kirjeldanud olen, vaid pakkuge variante.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Elementide valik autosse
Collapse