Teade

Collapse
No announcement yet.

ABI: Bassikõlar jätab lööke vahele ja peksab üle.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ABI: Bassikõlar jätab lööke vahele ja peksab üle.

Tere
    Selline asi siis et paigaldasin autosse bassikõlari aga keskmise bassi ja helitugevusega mängides bassilugusi jätab woofer mõned löögid vahele ja peksab natuke üle ka.

Makk: Pioneer DEH-1100MP http://akustika.ee/pood/index.php?GI...t&currency=EEK
    Woofer: Pioneer TS-W307D4 http://akustika.ee/pood/index.php?GI...t&currency=EEK
    Võimendi: GM-5300T http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=105&id3=1399
    Juhtmed: Dietz 23088http://akustika.ee/pood/index.php?GID=2123&muuja=1&lang=est&currency=EEK
    Kinnine kast, ise ehitatud 50l (korralik)

Auto aku on suhteliselt vana aga käivitub korralikult. (lähiajal plaan uus osta)

Kas voolujuhe on liiga väikse läbimõõduga 10mm2? (üks tüüp soovitas 16mm2 või rohkem)
    Kas kondensaator lahendaks mu probleemi? ei tahaks niisama ostma hakata.

Või jääb võimendi lahjaks?

Ühe korra on juhtme kaitse läbi läinud (40A), ei tea täpselt miks aga juhtus kui kuulasin üle keskmise kõvasti.

Kõik soovitused on teretulnud

Tänud

Vs: ABI: Bassikõlar jätab lööke vahele ja peksab üle.

Vaata installatsioon kriitilise pilguga üle ja enne, kui miskit teed, muretse korralik aku!!

Comment

Juhtmed said veetud ühe elektriku abiga..
      Juhe mis sai auto kere külge on vist kehvasti.. muretsen vaskpoldi ja kullatud klemmi.
      (remote juhe sai ilusti maki taha nagu peab)

Kas sellise võimsuse juures peabks üldjuhul kondensaator ka olema?
      (ei ole võimalik nii akut kui kondensaatorit korraga osta kuna ülevaatus ka tulemas)
      Kumb oleks mõtekam ennem osta? aku ikkagi?

Comment

Esmalt postitatud rolfvector poolt
        Juhtmed said veetud ühe elektriku abiga..
        Juhe mis sai auto kere külge on vist kehvasti.. muretsen vaskpoldi ja kullatud klemmi.
        (remote juhe sai ilusti maki taha nagu peab)

Kas sellise võimsuse juures peabks üldjuhul kondensaator ka olema?
        (ei ole võimalik nii akut kui kondensaatorit korraga osta kuna ülevaatus ka tulemas)
        Kumb oleks mõtekam ennem osta? aku ikkagi?

Nii kaua kuni tuded muusikataktis ei vilgu, ei oleks just kui kondensaatorit vahele vaja. Ehk siis kindlasti enne uus aku ja siis kõik muu.

Miinuse kere külge ühendamisest:
        Veendu, et värv sai korralikult maha kraabitud ja ühenduskoht ei oleks roostene.
        Kullatud klemmi pealt võid rahulikult kokku hoida.
        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Kui bass +2 peale panna ja vol kuskil keskel või nati üle siis tuled vilguvad salongis, võimalik et ka esituled

Minuarust (autoaudios võhik) ei saa kõlar bassi jaoks vajalikku voolu vms..?

ei usu eriti et kere külge kehvasti sai see juhe (värv sai maha, roostet polnud) aga vaatan üle.

Aga mis arvata sellest toite juhtme läbimõõdust? 10mm2 on hetkel, soovitati et panna 16 või rohkem mm2 aga niisama ei tahaks pappi tuulde loopida (uus juhe ~350eeku)?

Comment

Kui bass +2 peale panna ja vol kuskil keskel või nati üle siis tuled vilguvad salongis, võimalik et ka esituled

Minuarust (autoaudios võhik) ei saa kõlar bassi jaoks vajalikku voolu vms..?

ei usu eriti et kere külge kehvasti sai see juhe (värv sai maha, roostet polnud) aga vaatan üle.

Aga mis arvata sellest toite juhtme läbimõõdust? 10mm2 on hetkel, soovitati et panna 16 või rohkem mm2 aga niisama ei tahaks pappi tuulde loopida (uus juhe ~350eeku)?
            Mul ei tule meelde kus ma ostsin omale juhtme komplekti mis maksis sama palju kui sinu +juhe! Äkki keegi teab siis täpsustab paremini.

Comment

Mida paksem juhe seda parem pidi olema. Nii vähemalt soovitati. Kui salongi tuled vilguvad, siis vaheta kindlalt aku välja. Nii võid akule liiga teha.
              Kogun vanu emaplaate ja mälusid. Tartus tulen ise järgi. 5689 seitse 375

Comment

Esmalt postitatud matih22 poolt
                Mida paksem juhe seda parem pidi olema. Nii vähemalt soovitati. Kui salongi tuled vilguvad, siis vaheta kindlalt aku välja. Nii võid akule liiga teha.
                Aku tal suht juba läbi.
                Õige auto audio pole siis kui ei ole kondekat vahel..

Comment

50 liitrine kinnine kast on sellele liiga suur see on kindel sest ma tegin sõbrale ligikaudu 35 liitrise kinnise kasti sellele ja seegi tundub liiga suur , madalat mängib hästi jne, aga võimsustaluvus langeb kui kast on liiga suur( talgi juba xmax väga suur selle kastiga) , sellepärast sul peksabki see asi yle ma arvan.

Comment

Kas kasti saaks väiksemaks muuta midagi sisse pannes et maht väiksem oleks? või on parem väiksemaks ehitada?

Comment

Kas kasti saaks väiksemaks muuta midagi sisse pannes et maht väiksem oleks? või on parem väiksemaks ehitada?
                      nutke või naerge, aga ma toppisin 20 liitrisesse kasti 10 pooleliitrist keeratava kaanega purki sisse. töötas küll.

Comment

Esmalt postitatud tsimpa poolt
                        nutke või naerge, aga ma toppisin 20 liitrisesse kasti 10 pooleliitrist keeratava kaanega purki sisse. töötas küll.
                        Ei saa aru kas see oli naljaga öeldud?

Comment

ei olnud naljaga öeldud. kuna kast oli liiga suur siis kippusid bassid kumisema. ruumala vähendades muutub õhk "jäigemaks", väheneb membraani käik ja valjukas mängib täpsemalt. ja nii toimiski. niikaua kuni ma eelmisel nädalal ostsin uue bassielemendi mis on kastiga sobiv

Comment

mina olen kasutanud raamatud selle jaoks et ruumala vähendada

Comment

ehk ütled, mis auto pagassiga tegemist on. see suhteliselt nunnu woofer ja iga auto juures ei tohikski kasti seda panna. mõni pagass sobib free air süsteemiga paremini.

Comment

Working...
                              X