Valjuka originaal tähis X 4457DO .Millega võiks asendada?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Yamaha Yst -sw515
Collapse
X
-
Vs: Yamaha Yst -sw515
Hei
Kas sul läks kõll läbi?
Mul kah selline tunne, et hakkab vist minema..kuulatud teda siin kogu aeg põhjas
Lõpuks siis hakkas kah kärsakat ajamaKas see kärss on ikka elemendi oma? ega seal seee võim vms ei hakka ju nii kärsakat ajama. Töötab muidu veel ilusti, kuid ikka mõnusalt haiseb
Mis ma siis tegema peaks?Lasen niikaua kuni heli tuleb ja kakun lahti?
Ja mis ma siis seal asendan?
Märt
-
Aga millest siis see hull kärsakas?
Või Võiks selle kõlli maha müüa ja äkki oleks mõni alternatiiv ise teha nii alla 5k See oleks mu unistus tgltOstaks mingi võimu ja teeks ikka mõnusa subaka koju et ikka siis mussi korralikult kuulata, nii et aknad värisevad. Või ei anna 5 k unistadagi sellest?Mingi võim on mul muidu olemas see t.amp ta600
Märt
Comment
-
Valjukas kasutatavad liimid hakkavad küll liigsel kuumutamisel haisu ajama, iseenesest ei pruugi see veel löpu märk olla, aga ettevaatlikkus tuleb siiski kasuks. Akende väristamiseks müüakse siin Eminence'i bassikat soodsa hinnaga, sillatud TA-600 jaoks paras paariline.Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Mul on olmemas juba selline element, kuid see pole suppari kastis(see oli see Karlsoni kast)Aga bassi teeb toas ikka mõnusalt..Vaatasin siin just noortehnik.ee-s 15´´ elemente, millel oleks kummist ääred. See on vist parem sest liigutab rohkem õhkuAga mis siis ikka selle yamaha woofriga saab? Tahaks ikka toda kuidagi joonde tagasi saada.
Comment
-
Ise sain ka tasuta Pioneer TS-W1200C elemendi mis oli läbi lastud,mähisetraat täiesti mustaks põlenud. Sai kuskilt teleka trafo seest traati võetud ja uus mähis keritud,takistus tuli vähe suurem aga üllatavalt hästi toimib,tsentreerimisega ei olnud ka erilisi probleeme. Kokku liimimiseks kasutasin BF-6'te. Pooli sai kerimise tarvis aerosooli pudeliga seest toetatud. Pärast mähis toosamuse liimiga korra üle ka et lahti ei tuleks. Muidu tegu üsna kalli elemendiga,tahtnud teist ära ka visata. Ühesõnaga kui leiad asenduse siis võtaks vana endale,võiks ka mingi sümboolse summa anda selle eest
Comment
Comment