Teade

Collapse
No announcement yet.

bassivõim ja kabinet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    bassivõim ja kabinet

    Oleks head nõu tarvis kuulda. Asi puudutab bassivõimendeid ja kabinette. Kui t soetan 307 watise bassivõimendi, ehk headi, mis on 4-oomine, siis mis oleks kõige optimaalsem kabinet sellele ? Milline oleks kõige optimaalsem n.ö. half stack ja hiljem full stack, kas 1 x 15 tollise, 2 x 10 tollise või koguni 4 x 10 tollise või 8 x 10 tollise kõlaritega ? Et millist võimsust üks või teine annaks. Mul endal plaan esialgu panna üks 8-oomine ashdowni 4 x 10-tolline 450 watine kabinet võimendile järgi ja hiljem teine samasugune lisaks. On see paha plaan ? Milline reaalne sound sealt kostma hakkaks ?

    #2
    Vs: bassivõim ja kabinet

    Mis "peaga" tegu on - 300W on suhteline mõiste erinevate brändide lõikes.
    Kui se on "long term power" RMS siis Eesti enamikele lavadele on seda enam kui küll.See selleks.Mina valiksin esimeseks kabinetiks 4X12" 8 oomise/300W slant versiooni ning hiljem(kui üldse vajadus tekib) 4X12" 8 oomise/300W straight-i.Ehk siis teisisõnu ei pea alati kogu(overkill) kola kaasa vedama.Slant kõlaril on avaram heli.10" Ashdownid-e kaal on kuidagi kergevõitu oma võimsuse kohta ?!IMHO.
    Soundi koha pealt veab antud kombinatsioon praktiliselt kõik stiilid välja.Noh ega ka ilmselt 8 x 10" kehva häält ei tee...
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

    Comment


      #3
      Vs: bassivõim ja kabinet

      Mul on saadaval 8 oomine ashdown 4 x 10" ja 450 watti, kas see on jama?
      Pakuvad bundle ehk siis komplektis ja "pea" on ashdown mag 300r rackmount, 307 watine.
      Kas on nii et kui cabinet on väikesma võimsusega kui head, siis tuleb ettevaatlik olla et liiga valjuks ei keera, võib papid läbi lasta
      aga kui on cabinet võimsam kui head, siis ei tohiks hullu olla, et võib julgelt volüümi keerata?

      Ette tänades!

      Comment


        #4
        Vs: bassivõim ja kabinet

        8- oomi juures võib ka ca 150W alates kasutada kuna väljundvõimu kah 2x vähem(ilmselt siis 153,5W).Samas kui teise 8 oomise kabiini hiljem juurde sebid ,saad täit matakat viljeleda 4 oomi juures kokkuvõtteks.Üksikud valjukad nt.15" on rohkem kombode teema - samas maitseasi - kuidas kellelegi.Tõsi ta ju on,et parem kui ikka valjukad tiba võimsamad on kui pea.
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

        Comment

        Working...
        X