Teade

Collapse
No announcement yet.

audes 75w104-4 vajab kasti soovitusi millist teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: audes 75w104-4 vajab kasti soovitusi millist teha

tegin veits ümmber bass boxi lisan mõned pildid kah et oleks kindle et miskit metsa pole läind.
    bass box pro6.2.zip
    bass box pro6.1.zip
    bass box pro6.3.zip

Comment

Inglise keelt on vaja natuke tunda

Length - pikkus.
      Vol. - volume - siinkohal on mõeldud kui maht.

Edasi ma sind kahjuks aidata ei oska. Ise tegin selle programmi järgi kinnise kasti. Vented kastiga pole kogemust. Kui soovid veel tõlget, siis küsi. Kui tean, siis vastan.

Martti

Comment

jah seda ean et length on pikkus .
        aga kas see kast muidu sobib ?ta 52.5 liitrit äkki siis ei peagi igale juppile ehitades vineeri pakksust juurde lisama vaid teeb kohe sele mõõdu järgi või siis läheb kast liiga väikseks?

Comment

...sa ei saa seda kasti nii madalale häälestada...see saavutab juba väga kiiresti oma xmax'i Mina ei näe selles elemendis mingit voofrit...oluliselt alla 40hz seda mängima saada on võimatu...aga no kui oled voluumiga ettevaatlik ja kõrvad peas siis vast kuidagi saab ka

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt
            aga kas see kast muidu sobib ?ta 52.5 liitrit äkki siis ei peagi igale juppile ehitades vineeri pakksust juurde lisama vaid teeb kohe sele mõõdu järgi või siis läheb kast liiga väikseks?
            Ehk annab sulle su vastuse selline tark mees nagu Tõnis Vesiallik.

Kontakt: basssoundman@hot.ee

Comment

et präegune häälestus 31hz on liig mis liig või?
              häälestan ta siis mille peale?36hz või veel kõrgemale? tahaks ikka kõvemini kah kuulata nii et element ribadeks ei lähe ,kui üle xmaxi element ei lähe siis ju ei juhtu miskit vist.mingit soovitust.
              basssoundile saatsin ma kirja e maili peale siit elfast juba paar päeva tagasi aga vastust pole veel.

Comment

mina teeksin häälestuse kuskile 35hZ siis peaks enam vähem töötama...kasti suurus jäta samaks...torud arvuta uuesti...

Comment

ok .et siis 35hz see peaks muusiksat kannatamakuulata vist ja xmaxi lõppu kah element ei jookse vist nii ruttu .inventer siis tuleb jämedam vaadata 7cm pole vist siis miskit teha või on?

Comment

...2x70mm sobib aga pikkus muutub....ja maxi jookseb ta nagunii loeb lihtsalt see palju sinna võimsust järgi lased...

Comment

kui vaja kõvemini kuulata siis ikka 120w läheb ikka ja vb rohkemgi ega 20w üle rmsi vist ära ei tappa teda lihtsalt heli moonutab rohkem .
                      kas siis pikemaks või lühemaks teha neid inventereid pikkemaks väga teha ei anna kui just kastile sügavust juurde ei pane ja kõrgust ei vähenda

Comment

tegin häälestuse 35 peale vahepeal lugesin ,et muusika jaoks on vaja 39hz häälestust kummb nüüd võtta?
                        35 peal iga tahes on inventer 70mm x 289mm .

Comment

kõrgema häälestusega peaks nagu lühemaks minema....jäta torud algul pikemad...nii 40cm kui võimalik siis saad kuulamise käigus pikemaks/lühemaks lõigata...kiiruga vaatasin et 2x70mm ja 35cm pikad oleks normaalne...ära esialgu vatti topi sinna....seda saad vajadusel proovida lisada....

Comment

ok. et siis 2x70mm inventer mis on 40cm pikk ja siis vaatan kuidas parim on.
                            kas see mõjutab heli kui ma panen toru nii et ma saan teda sisse ja vällja poole lükkata tõmmata või peab kohe lõikama?
                            ja sooviks veel mõnda arvamust sellest asjast mis varsti valmis saab kas tasub nii teha või midagi teha juurde.ja kas ma need enne antud mõõdud jättan sise mõõtudeks või väli mõõtudeks?plaanin lõigata vineerist kandilised pulgad et siis need veel äärtesse panna ,et jäigem jääks.

Comment

...õigus sul! Need mõõdud natuke puusse mul läksid...sellega oleks häälestus 31hz nagu algul teha tahtsid.... need mis ise andsid on õiged...aga jäta esialgu pikemad kui võimalik, saad pärast lühemaks lõigata

Comment

torul on ükskõik kus ta asub kas kastis sees või väljas tähtis on toru pikkus...seega pead lõikama iga kord...ja tugevdused mida sisse paned tuleb ka ruumala arvutada...ja selle võrra kast suurem teha! BBP-s on seal eelviimane lahter 'interior' seal all saad panna mis lisa vidinad sul kastis on...keeruline seletada kõike

Comment

Working...
                                X