Teade

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer tuppa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Subwoofer tuppa!

Niisiis sooviksin meisterdada subwoofrit tuppa ja valisin elemendiks http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=27&id3=237 ,see läheks siis kinnisesse kasti ning y-101 taha. On mu suund õige?

Vs: Subwoofer tuppa!

Miks just U-101-le? Minu teada olid see sina kes otsis, et kes müüb u-101-te. Mina soovitaksin sellele elemendile k8060 võimendit! Igal ühel oma maitse pealegi!
    Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Vot asi selles et sain u-101 kätte ja veel korraliku.Ainult 1 miinus sellel ,tal on peal mingi kaitse vms mis ei lase bassi lõpuni panna teeb nõksu ja jääb vait s-90mnetega saan kuulata nii 7me peal aga kui arvutist bassi timmida siis saab kuulata nii 6e peal oleneb ka loomulikult laulust.Vot nii on lugu.Muidu ei otsiks bassikat aga s´-90mned lähevad minema , ja siis on vaja bassikat s30mne kõrvale

Comment

Esmalt postitatud CompaqCQ poolt Vaata postitust
        Vot asi selles et sain u-101 kätte ja veel korraliku.Ainult 1 miinus sellel ,tal on peal mingi kaitse vms mis ei lase bassi lõpuni panna teeb nõksu ja jääb vait s-90mnetega saan kuulata nii 7me peal aga kui arvutist bassi timmida siis saab kuulata nii 6e peal oleneb ka loomulikult laulust.Vot nii on lugu.Muidu ei otsiks bassikat aga s´-90mned lähevad minema , ja siis on vaja bassikat s30mne kõrvale
        siis oleks vist odavam võtta mingi kasutatud autosubwoofer, ja nagu arusain on sul ikka s-30 eraldi võim?, või nii et 1kanal s30 ja teises suppar ?
        Kurvast pepust õnnelikku puuksu ei tule.

Comment

Ei 1 kanalis s-30 teises s-90 hetkel .

Comment

Working...
          X