Teade

Collapse
No announcement yet.

Re: kas kellegil on supa projecte

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: kas kellegil on supa projecte

Mis mõttes projekti? Andmeid, kasti, mõõte, mida?
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

mine sellisele lehele nagu www.linearteam.org/ sealt tõmba omale winISD 0.44 see pidi eluhea programm supaka projekti jaoks olema

Comment

ma ei oska seda proget kasutada

Comment

Mis seal`s rasket on? Õiged andmed ehk valjuka T/S parameetrid sisestad nõutud kohta ja vaatad mida programm sulle pakub.Annab arvatavasti sulle mingi kasti mahu ja võimail et ka inverteri mõõtmed, siis veel F3 sageduse ja Fb sageduse ja sagedusjoone. Sealt pealt vaatad missugune sellele kastile iseloomulikult valjukas mängib. Reeglina tuleb kõike seal muuta, et saada omale meelepärast sagedusjoont ja kõlarit.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Seal on Help, loe seda se pole pikk ja aitab kõvasti.

Comment

Seal on Help, loe seda se pole pikk ja aitab kõvasti.
            kas mõnda lihtsamat proget ei ole vä... mul olex vaja sellist kus saaks supa kasti teha ja et näitaks kasti pilte

Comment

misasja.......kui pilte tahad näha siis pane googeli otsingus pildid ja otsingusse subwo0ofer ja pilte tuleb nagu seeni peale vihma, aga kasti kuju võid ise oma fantaasiaga välja mõelda peaasi et liitrid oleks õiged

Comment

no ma ei tea eri kinomehed nüüd :
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                X