Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer sakib täiega!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer sakib täiega!!

Kui saaks valida kas 1x pioneer 12'' 300w 89dB suppakas
    või 2x Audese ükskõik siis millised parimad woofrid, kummad valiksite.
    Põhjendus ka ikka juurde.

Ei saa nii öelda et valige üks kahest. Audeselt valiks siis 2 10" woofrit seljuhul, aga miks? Sest esitaks on kogemusi Pioneeriga ja enam ei soovi selle firmaga vähemalt kõlarite osas tegemist teha - mulle ei meeldi Pioneeri hääl ja võimsustega liialdavad nad ka üsna kõvasti.
    Kui nüüd tulla tagasi sellesse võrdlusesse, siis Audese kasuks räägib kodumaine kvaliteet, kindel teadmine, missugune kast peab olema, hääl meeldib kah, kindlasti ka veel see et Audese 2 woofrit on odavamad kui Pioneeri 12" woofer. Pioneeril on + poole peal see et mängib madalamale.
    Aga kui oleks võimalus, võtaks Pioneeri rahas välja, koguks juurde ja ostaks ntx Polk`i kasvõi 10" subbaka, tegelikult isegi 12" subbaka.Või Signatilt või Kenwoodilt või MTX või GAS või mida iganes, aga mitte Pioneeri.
    Nagu öeldud see on vaid minu arvamus.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kuna Intz tõi sisse nime GAS, siis mina võtaks enne Pioneeri kui GASi. Kogemus ühede kompode ja ühede ovaalidega, kompodel lendasi midbassid ~3 kuuga, ovaalidel surid kõrged poole aastaga maha. Vatti said mõlemad, aga mitte liialt, seega normaalsed kõlarid oleks rahulikult edasi mänginud.
      Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Kunagi sai teha üks kast 10" Polgile üks kast, igati meeldiva häälega oli. Endalegi üllatuseks vaatasin selle elemendi hinda maaletooja lehelt, et 2200.- (3 aastat tagasi) ise sain mingi 800.- Aga maha müüsin, peaks tagasi äkki ostma

Comment

Mnjaa, Polk on ka üks minu suuri lemmikuid. Kui oleks raha valiks 2 elemendi vahel - RCF või Polk Audio. Aga ilmselt võtaks isegi Polk`i.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Minul on siiski olnud jällegi vastupidine kogemus Pioneeri woofriga. Sai kunagi miski 3a tagasi ostetud TS-W303C kõll ning seda toitma King Audio võim... kõik need aastad sai ära proovitud kõik kolm põhilist kastivarianti ning kuulatud nii seda kui teist. Lõpuks otsustasin inverterkasti kasuks ja ei kahetse, sest Tartu SPL võistlusel saavutasin selle 160W kõlari ja 100W võimuga tulemuse 136,3db... kes vähegi sellest asjast miskit teab siis saab aru et see ei ole ikka mitte vähe kohe.
            Võrdlusi on sealt palju võtta... kus ligi 1KW-sed ja üle süsteemid saavutasid minu tulemusest väiksema.
            Ka omale oli see üllatus, kuid hea üllatus

Comment

Minul on siiski olnud jällegi vastupidine kogemus Pioneeri woofriga. Sai kunagi miski 3a tagasi ostetud TS-W303C kõll ning seda toitma King Audio võim... kõik need aastad sai ära proovitud kõik kolm põhilist kastivarianti ning kuulatud nii seda kui teist. Lõpuks otsustasin inverterkasti kasuks ja ei kahetse, sest Tartu SPL võistlusel saavutasin selle 160W kõlari ja 100W võimuga tulemuse 136,3db... kes vähegi sellest asjast miskit teab siis saab aru et see ei ole ikka mitte vähe kohe.
              Võrdlusi on sealt palju võtta... kus ligi 1KW-sed ja üle süsteemid saavutasid minu tulemusest väiksema.
              Ka omale oli see üllatus, kuid hea üllatus

136.3db ei ole muidugi halb tulemus aga teine asi on heli kvaliteet. Selliste detsibellide juures mingist kvaliteedist küll vist rääkida ei saa...
              Minu kodukas

Comment

Kusjuures see ei olnud SPLi jaoks tehtud kastis... ja muud muusikat mängis ta ikka täiesti rahuldavalt.
                SPL kast oleks pidanud olema häälestatud ikka palju palju kõrgemalt mängima... ime kombel tuli ka nii madalast häälestusest nii hea mõõtetulemus.

Comment

Working...
                X