Teade

Collapse
No announcement yet.

kas kellegil on wooferi kasti skeeme

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kenwoodi supa? Räägi täpsemalt (mudel) ?
    kris@andmevoog.eu

Comment

Kas Kenwoodi subbakaks oli mingi suvaline 10" või 12" woofer või dB seeria oma?
      Aga see RCF taob väga kõvasti - tundlikkus on 99.5 dB!!!
      Ja noh bassisügavuse kohta niipalju et sarnane S90ga, kuid muidugi mitmeid-mitmeid kordi kõvemini!
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

see ju kõrvadele ohtlik?

Comment

Väärib oma hinda ühesõnaga ?
          kris@andmevoog.eu

Comment

See woofer õigesse kasti ehitada ja võib juba spl-i mõõtma hakata ;D
            kris@andmevoog.eu

Comment

Vaatasin just kasti programmiga asja üle: Päris hea tulemuse saab 150 liitrise kastiga. F3 sel juhul 41.6 Hz, Fb on 40 Hz, 2 venti - 100 mm läbimõõt, pikkus kummagil 78 mm. Mingi 125 dB SPL pole probleem.
              Aga jah ikkagi 150 liitrit vabamahtu on päris palju.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

See on nagu mõne tavaauto pool või rohkemgi pagassi ju :H
                Igatahes kui asi läheb Ford Transitisse siis pole probleemi, aga ma aevan, et terve auto tuleb ilusti kahekordselt poltidega yle lasta ;D
                kris@andmevoog.eu

Comment

Klaasid liimist lahti lasta - oht täitsa olemas. Tegelikult on see RCF rohkem SPL`i poole peal kui SQ. Mõnes mõttes SQ jääb selle RCF subbakaga varju - põhirõhk langeb just võimsale laksule, aga nauditavat madalat müdinat on seal tiba väheke. Selles mõttes oleks ikkagi ntx Kenwoodi kaks dB seeria 12" woofrit parem - helirõhk ei ole küll nii äge, aga madalat müdinat palju rohkem. Või ntx Alpine 12" SWR seeria woofrid ning loomulikult Polk Audio tooted. Väga huvitava tulemuse saab ka Signati 2 12" woofriga bandpassi kastis. Valikut tegelikult kui palju. Nende variantide puhul mis ma nüüd olen nimetanud on kasti maht ligemale 2-3 korda väiksem.

Comment

Sama raha eest 2 12" R-seeria alpinet oleks ju täitsa okei !
                    kris@andmevoog.eu

Comment

See RCF W470 on 1600 W max power, 650 W RMS power. Kasti maht on umbes 130 liitrit. Kast tuleb teha vähemalt 22 mm MDF-ist, sisse tuleb lisatugevdused panna. Siis tuleb panna sinna 2 inverterit läbimõõduga 100 mm minimaalselt. Parem oleks vist 130 v. 150 mm läbimõõduga.
                      Teine võimalus selle woofriga on panna see free-airi mängima - olen ise seda woofrit paigaldanud kasti ja kuulnud seda ka free-airis mängimas ühes Alpine Eesti esinduse auots - 3. seeria BMW. Aru küll ei saanud, et asi oli free-airis - pagasiruum oli just tarviliku suurusega.
                      See 130 liitrit on vist ka minimaalne kast kui ma ei eksi.
                      ma tahan panna ford transitisse kus on taga suur tühi kong

Comment

autos on ikka meeldivam madalat bassi kuulata kui mingit tugevat matakat...

Comment

Nõustun erx-iga.
                          Autos on ikka nauditavam rohkem see kõva myrts. Aga ntx discodel on teine asi, seal peab see tymakas olema väga vali.

Mina otsustaks ise kindlalt nende Intz-i pakutud variantide kasuks.

Aga ex see ole ikka igaühe enda valik
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Nõustun erx-iga.  
                            Autos on ikka nauditavam rohkem see kõva myrts. Aga ntx discodel on teine asi, seal peab see tymakas olema väga vali.  

Mina otsustaks ise kindlalt nende Intz-i pakutud variantide kasuks.

Aga ex see ole ikka igaühe enda valik  
                            ma teen transitisse vibe sellega on kõva piknikul ;D käia tõstadjuraka autost välja ja kuulad bassi ;D

Comment

ma teen transitisse vibe sellega on kõva piknikul ;D käia tõstadjuraka autost välja ja kuulad bassi ;D
                              mulle öeldi et sellele sony võimule käib mingi aku või on see jutt puhas möla ??? ???

Comment

Ühesõnaga niipalju kui ma aru sain siis otsustad ikkegi selle RCF woofri kasuks ?
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X