Teade

Collapse
No announcement yet.

kas kellegil on wooferi kasti skeeme

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas kellegil on wooferi kasti skeeme

mul olex vaja igasuguseid skeeme mis puudutab subwoofreid

Ei noh mees, kasti võid teha mis kujuga tahad, sest vajalik on vaid õige vabamaht! Inverteriga kasti puhul oleks soovitav(kui tahad head soundi saada) et ka inverter oleks õigete, sellele kastile sobivate mõõtmetega.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

mine vaaata www.peyma.com see on üks kõlareid tootev firma, kes levitab vabalt oma leheküljel ka skeeme

Comment

pilte vaat netist subwoofer otsinguga aga SKEEM tee selline nagu sul vaja on
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

pilte vaat netist subwoofer otsinguga aga SKEEM tee selline nagu sul vaja on
          kas on olemas 1kw supat

Comment

On ikka, aga need on juba kontertiteks ja disco-dex m6ledud. Kui ma ei exi siis Atlantises oli miskit kilovatiseid supasid p2ris mitu. Aga muidugi neil on ka vastav hind ;D
            kris@andmevoog.eu

Comment

On ikka, aga need on juba kontertiteks ja disco-dex m6ledud. Kui ma ei exi siis Atlantises oli miskit kilovatiseid supasid p2ris mitu. Aga muidugi neil on ka vastav hind  ;D
              tahax mingit 8000 krooni eest ford trasnitisse panna võim on olemas 700w sony x-ploude fuuki pandud see võim on umbes 70 cm pikk ja 40cm lai........

Comment

Auto woofrid on teine kysimus juba. Ntx vaata SV akustika kodulehele. Seal RCF woofrid ja RCF W470. 19" woofer ja maxab seal miskine 5500. Ilma kastita. Usun et h22lt teeb kyll. ;D
                kris@andmevoog.eu

Comment

Auto woofrid on teine kysimus juba. Ntx vaata SV akustika kodulehele. Seal RCF woofrid ja RCF W470. 19" woofer ja  maxab seal miskine 5500. Ilma kastita. Usun et h22lt teeb kyll.  ;D
                  anna mulle täpne aadress

Comment

http://www.akustika.ee/rcf/w470.html

kris@andmevoog.eu

Comment

see w470 on päris jõhker supa 1600w 30-1000HZ ;D ma ostan selle aga olex kasti ka vaja see nõuab päris suurt ksti äkki saad mind aidata :'(

Comment

Kõigepealt räägi lähemalt oma võimust. Ästi ei taha uskuda, et see ära toidab ... Kuigi too rcf 650 rms aga ma olen nii m6ndagi halba sony kohta lugend.
                        1600 W see on natukene liialdatud aga juba 650 W rms on k6va number. Hind on kah suht hea :.
                        Kasti kohta ei oska ma midagi kosta. Seda pead poest kysima, et kui suur ja mis m66tmetega jne. Usegi rcf-i kodulehel polnud midagi nende kohta öeldud .

ja kui lääbgi ostuks siis kindlasti varusta meid kasti ehituse ja lõpptulemuse ylespanemisega kuhugi kas siia foorumisse või ehitad yhe weeb-i ylcegi.

kris@andmevoog.eu

Comment

See RCF W470 on 1600 W max power, 650 W RMS power. Kasti maht on umbes 130 liitrit. Kast tuleb teha vähemalt 22 mm MDF-ist, sisse tuleb lisatugevdused panna. Siis tuleb panna sinna 2 inverterit läbimõõduga 100 mm minimaalselt. Parem oleks vist 130 v. 150 mm läbimõõduga.
                          Teine võimalus selle woofriga on panna see free-airi mängima - olen ise seda woofrit paigaldanud kasti ja kuulnud seda ka free-airis mängimas ühes Alpine Eesti esinduse auots - 3. seeria BMW. Aru küll ei saanud, et asi oli free-airis - pagasiruum oli just tarviliku suurusega.
                          See 130 liitrit on vist ka minimaalne kast kui ma ei eksi.
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Intz mind huvitab see, et mis häält see põrguline teeb ka ? ;D
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Kõigepealt räägi lähemalt oma võimust. Ästi ei taha uskuda, et see ära toidab ... Kuigi too rcf 650 rms aga ma olen nii m6ndagi halba sony kohta lugend.
                              1600 W see on natukene liialdatud aga juba 650 W rms on k6va number. Hind on kah suht hea  :.
                              Kasti kohta ei oska ma midagi kosta. Seda pead poest kysima, et kui suur ja mis m66tmetega jne. Usegi rcf-i kodulehel polnud midagi nende kohta öeldud  .

ja kui lääbgi ostuks siis kindlasti varusta meid kasti ehituse ja lõpptulemuse ylespanemisega kuhugi kas siia foorumisse või ehitad yhe weeb-i ylcegi.

see võim on päris hea sest ta lasi minu kenwoodi supa läbi nagu 3w tweetri

Comment

Working...
                              X