Teade

Collapse
No announcement yet.

kas kellegil on wooferi kasti skeeme

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ühesõnaga niipalju kui ma aru sain siis otsustad ikkegi selle RCF woofri kasuks ?  
    jaaaaa see on juba karm mis mõtega ma ostan mingi juustu kui pärast tahax nikuinii midagi võimsamat

Comment

Kui sa endale selle subbaka ja selle võimu paned, siis pead ka lisaaku panema, lisaks veel ka konde ja lisa geneka või topelt võimsa. Lisaakuna kasutad kuivakut, ehkki need üsna kallid. Konde 1F on ntx Signatil 3200 raha, kuivaku mingi 2500 ja geneka hindade kohta ei oska midagi praegu öelda, eks ise tead paremini. Nii et suht kallis üritus. Muidu ma võin uurida, äkki saan omi kanaleid kasutades RCF-i odavamalt. :
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Nojah. Kes mida juustuks nimetab. Kui sa mõtled et Alpine juust siis järelikult sul on palju pappi mida jagada ;D

MUidu jah, lähed piknikule, t6mbad transitil luugi lahti ja kontsert alaku  ;D
        ega mina seda ei osta me panime poistega rullid kokku iga üks pani mingi 875eeki meid on 9.....

Comment

Seda ei karda et kui teid 9 on, siis pärast läheb "jagamiseks"? :
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kui sa endale selle subbaka ja selle võimu paned, siis pead ka lisaaku panema, lisaks veel ka konde ja lisa geneka või topelt võimsa. Lisaakuna kasutad kuivakut, ehkki need üsna kallid. Konde 1F on ntx Signatil 3200 raha, kuivaku mingi 2500 ja geneka hindade kohta ei oska midagi praegu öelda, eks ise tead paremini. Nii et suht kallis üritus. Muidu ma võin uurida, äkki saan omi kanaleid kasutades RCF-i odavamalt. :
            ma olex need asjad saanud tasuta :-[ :'( aga noh need asjad saab ühe autoturu venna käest tonni eest

Comment

Seda ei karda et kui teid 9 on, siis pärast läheb "jagamiseks"? :
              ei karda ,sest auto on minu oma ja asjad käivad minu autos :P

Comment

Working...
              X