üks õige magus asi ;D
Teade
Collapse
No announcement yet.
XE woofer10"
Collapse
X
-
ärisin Intsilt oma 40 liitrise kasti ja ostsin noorest tehnikust XE 10-se elemendi panin sisse ja ta m2ngib v2ga madalat bassi m6nikord isegi sellist et ajab pea valutama ja tahab riiuli pealt asju ära ajada,tegin teise subwoofri veel laudmanni ja nad koos on ideaalsed kuulan neid igapäev
ma pole S-90 häält veel hästi kuulnud ei tea kuidas neid võrrelda aga mulle ta meeldib armsaks saand juba
Comment
-
kui palju ma pean seda teile korrutama 20hz ja üldse väga madalad sagedused on kodukino jaoks mitte muusika kuulamiseks!!!!!!!!!! Supakad mis ulatuvad 20Hz-ni on juba väga tasemel asjad.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
kui palju ma pean seda teile korrutama 20hz ja üldse väga madalad sagedused on kodukino jaoks mitte muusika kuulamiseks!!!!!!!!!! Supakad mis ulatuvad 20Hz-ni on juba väga tasemel asjad.F&F
Comment
-
Filmide puhul meeldib mulle kui subwoofer ulatub võimalikult madalale, filmide jaoks subwoofer ju ongi.
Kui tahad et heli oleks võimalikult loomutruu muusika kuulamisel siis peaks subwoofri välja lülitama. Tümakaga võib supaka muidugi sisse lülitad.
Comment
Comment