Teade

Collapse
No announcement yet.

35 GDN-1-8 kõlar vajab abi!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

35 GDN-1-8 kõlar vajab abi!

Vajan abi kasti ehitamisel.Kast jääb tuppa kuulamiseks.Kõlar ise hakkab ainult basse mängima.Leitsin netis niisuguse lehekülje http://msevm.com/2008/80/index.htm .See kast vist mõeldud autosse panemiseks?Kas keegi on sellele kõllile kasti ehitanud ja mäletab veel kasti mõõte?

Vs: 35 GDN-1-8 kõlar vajab abi!

Arvan et see sama kast sobib väga hästi pisemasse tuppa ka, aga pole täitsa kindel selles.

Comment

Hea ,et leitsid selle lingi ,mul ka mõni selline vedeleb ,teen talle selle järgi kasti.
      peaks tuppa ka sobima.

Comment

Siis,hea kui sellest lingist kasu ka onKas keegi viitsib kasti mõõte sendimeetrites välja tuua.Mul endal arvuti ei taha pilte millegi pärast avada.Mis mõõdus need prussid olema peavad.

Comment

Seal neid tgesid polegi vaja.kui kasutad piisavalt kruve/naelu.Ma vist teen kahe valjuhääldiga

Comment

Ok seda raami tegema ei hakka.Aga krt ei näe mis mõõdus kast olema peab

Oh sain avas.

Henri503-Naeltega pole vist midagi teha.Korralikult liimi vahele ja kruvidega kinni tõmmata.Hiljem kui liim kuivanud kruvid ka välja keerata.
            viimati muutis kasutaja plaaster; 14 m 2010, 19:52.

Comment

Ma olen teind mõni kord nii ,et kahe kruviga panen plaadid oma vahel paika ja siis löön naeltaga ilusti kinni .Mul 20kilo naelusiis ei viitsi kulutada neid kruve.
              olen ka teine nii ,et pole ühetegi kruvi kasutand kõik oli pandud kuuma liimi ja pvaga
              aga minul see kast valmis nüüd,kuskilt otsida teip ka üles siis ei peereta, ei hakand teda algul liimima,kui meeldib siis pärast laseb seest liimiga üle.
              Kruvid võivad sisse ka jääda siis on tugevam.

Comment

Naeltega kõlari kasti ehitama. Osta ehitus poest korralike 45mm kruve nt. Kruvi hind no nii 20senti. 100kruvi 20eeku. Pole ju ma ei tea mis kallis.
                Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Mul neid on ,vahel naela ka ju hea lüüa
                  Täitsa normaalset bassi annab vaikselt kuulates ,pole saand veel kõvemini teda kuulata.

A ei tea kuidas visaton ws20e sellises kastis istuks?
                  viimati muutis kasutaja henri503; 15 m 2010, 17:19.

Comment

Juba valmis?Kiire poiss.Mul pole veel materjaligi välja otsitud.Mis materjali kasutasid?Ma ise vist ostan 20mm vineerplaadi.

Comment

Ma eile õhtul alustasin kasutasin 2cm saepuru plaati.Tean jah ,et tõmmbab niiskuse sisse või peale suuremat vedamist laguneb kergelt ära,a ega ma teda ju vihma kätte jäta ja päris pallju firma kõlareid ka saepurust.Loodame ,et püsib ja kui ei püsi siis uus kast jälle
                      Mis seal kiiret max tund aega sae taga istuda ja kokku keerata kruvidega kast ilusti ja valmis,vaatan kas panen riide või värvi talle.

Comment

Kas mitte saepuru plaat ei pidand liiga jäik olema kasti jaoks?Soovitatakse ikkagi ju sellest materjalist eemal hoida.

Comment

ega tal viga pole ,aga kaasaskantavat PA woofrit just ei ehita.

Comment

Minu arvamused saepuruplaadi kohta.
                            Vaadates tänapäeva kõlarikaste siis nad kõik tehtud põhiliselt saepuruplaadist. Ise olen väga palju kõlari kaste teind just saepuruplaatidest ja ei kurda küll materjali üle. Mul aga kasutusel natukene teistmoodi saepuruplaat. Aasta tagasi ühes hoones oli kolimine ja vana mööbel jäeti sinna. Vana mööbli kruvisin lahti ja materjali tirisin omale. Materjal siis selline, saepuruplaat ja peale liimitud selline tugev kiht nagu spoon. Päris spoon ta ei ole aga midagi taolist. Igas tahes väga tugev materjal. Materjal ise selline pruun. Materjali mul 30ruutmeetrit veel umbes. Kui kellegil huvi siis PS. Hind on sümboolne.
                            Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Ega jah.Olen ka ise paar kasti saepuru plaadist teinud.Pole nagu tõesti viga.Muidu ennem vineerist ehitanud ei ole,aga nüüd proovin ära.Pidi ikkagist kvaliteetsem jääma.(Sound)

Comment

Working...
                              X