Vajan abi kasti ehitamisel.Kast jääb tuppa kuulamiseks.Kõlar ise hakkab ainult basse mängima.Leitsin netis niisuguse lehekülje http://msevm.com/2008/80/index.htm .See kast vist mõeldud autosse panemiseks?Kas keegi on sellele kõllile kasti ehitanud ja mäletab veel kasti mõõte?
Teade
Collapse
No announcement yet.
35 GDN-1-8 kõlar vajab abi!
Collapse
X
-
Vs: 35 GDN-1-8 kõlar vajab abi!
Ok seda raami tegema ei hakka.Aga krt ei näe mis mõõdus kast olema peab
Oh sain avas.
Henri503-Naeltega pole vist midagi teha.Korralikult liimi vahele ja kruvidega kinni tõmmata.Hiljem kui liim kuivanud kruvid ka välja keerata.viimati muutis kasutaja plaaster; 14 m 2010, 19:52.
Comment
-
Ma olen teind mõni kord nii ,et kahe kruviga panen plaadid oma vahel paika ja siis löön naeltaga ilusti kinni .Mul 20kilo naelusiis ei viitsi kulutada neid kruve.
olen ka teine nii ,et pole ühetegi kruvi kasutand kõik oli pandud kuuma liimi ja pvaga
aga minul see kast valmis nüüd,kuskilt otsida teip ka üles siis ei peereta, ei hakand teda algul liimima,kui meeldib siis pärast laseb seest liimiga üle.
Kruvid võivad sisse ka jääda siis on tugevam.
Comment
-
Ma eile õhtul alustasin kasutasin 2cm saepuru plaati.Tean jah ,et tõmmbab niiskuse sisse või peale suuremat vedamist laguneb kergelt ära,a ega ma teda ju vihma kätte jäta ja päris pallju firma kõlareid ka saepurust.Loodame ,et püsib ja kui ei püsi siis uus kast jälle
Mis seal kiiret max tund aega sae taga istuda ja kokku keerata kruvidega kast ilusti ja valmis,vaatan kas panen riide või värvi talle.
Comment
-
Minu arvamused saepuruplaadi kohta.
Vaadates tänapäeva kõlarikaste siis nad kõik tehtud põhiliselt saepuruplaadist. Ise olen väga palju kõlari kaste teind just saepuruplaatidest ja ei kurda küll materjali üle. Mul aga kasutusel natukene teistmoodi saepuruplaat. Aasta tagasi ühes hoones oli kolimine ja vana mööbel jäeti sinna. Vana mööbli kruvisin lahti ja materjali tirisin omale. Materjal siis selline, saepuruplaat ja peale liimitud selline tugev kiht nagu spoon. Päris spoon ta ei ole aga midagi taolist. Igas tahes väga tugev materjal. Materjal ise selline pruun. Materjali mul 30ruutmeetrit veel umbes. Kui kellegil huvi siis PS. Hind on sümboolne.Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!
Comment
Comment