Ostsin siis siit foorumist endale 2 elementi. Elemendid on siis jutujärgi estonia 8" kuid takistust ma ei tea. Oleks vaja neile siis kasti ja filtrit. Kasti ehitusel oleks vaja mõõte ja ka seda kui paks on soovitatavalt kasti vineer. Filtri kohapealt niipalju, et äkki on kellegil foorumlasel müüa mulle filtrit kuna ise seda vist teha ei oska. Tean niipalju, et on vaja pool teha kuid seda mis mõõtmetes peaks pooli komponendid olema seda ei tea. Panen siia siis pildid ka elementidest äkki keegi tunneb ära ja teab takistust.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Estonia subwoofer
Collapse
X
-
Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Estonia subwoofer
Välimuse järgi needsamad Estonia bassikad mida kasutaja Lom siin 400,- eest just müüs.
Takistus neil 8 oomi ikka pakun. Kuna endal olid samad bassikad ka hiljuti olemas ja need oli 8sa oomi.
4 oomised enamus ikka RRR toodang
Aga kastidest rääkides. Tee estonia 35ac 021 kasti mõõtude järgi ja saadki kastid. Keegi kellel olemas kastid, võib õelda ju mõõdud!
Ning filter osta, sebi ka estonia enda oma....aga see uuem filter ikka. Mitte see mis kärgassidel oli. Neil oli minuteada võimsuse vahe(uuem on võimsam ja bassid on sul ka uuema aja omad)viimati muutis kasutaja taaviu; 19 m 2010, 21:00.
Comment
-
Vs: Re: Vs: Estonia subwoofer
Esmalt postitatud Rass007 poolt Vaata postitustEks ma jagan jah aga kas sa saad öelda mulle inverterite raadiuse?
Comment
-
Re: Vs: Re: Vs: Estonia subwoofer
Esmalt postitatud taaviu poolt Vaata postitust6cm AGA torusid on originaalil 2 tk seega kas teed 2x6cm inverterid, või äkki sobib ka 1 ja suur (12cm)
Comment
Comment