Teade

Collapse
No announcement yet.

Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

    Tere!
    Mure siis selline, et plaan autosse üles kruvida Hertz SX300D aga olen kasti valmistamise osas päris segaduses. Sõbraga proovisime BassBox Pro ja saime, et kinnine kast võiks olla 22l ja inverterkast 40l. See on kuidagi kahtlaselt vähe minuarvates. Küsisin veel nõu teisest kohast, sealt sain väga kõhklevaks vastuseks Pole just kasti arvutamises väga tugev, kuid 70liitrit ja 2x100 inverter 24,4cm pikad , näis graafikus üsna ok .
    Muusikastiilid on popp, dance, club- ühesõnaga tümpsukam.
    Ilmselt sobiks siis sellisele muusikale inverterkast paremini. Kuigi ruumi väga raisata pole aga ehk saab hakkama.
    Tean, et selliseid teemasid materdatakse kohe maa-alla aga tõesti, ei saa aru miks bassboxpro nii imelikud andmed annab ja seega oleks iga abi eest tänulik!

    #2
    Vs: Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

    Ma sain kah programmiga bassboxpro sellele elemendile säärased kasti suurused ... tundub teema olema selles, et ma olen kah kasti arvutamises suhteliselt algaja ( minu arvutused võib ka tähelepanuta jätta ). Vb ikka mõni targem foorumlane ütleb sõna sekka ja räägib paar sõna tarka juttu . Olge ikka abivalmimad, ma küll aitaks kui oskaks. Edu sulle kasti tegemises...

    Comment


      #3
      Vs: Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

      35L kast ja häälestus 38Hz peale peaks olema sobiv. Samas kui ruumi on, siis võid ka 70L/30Hz kasti teha - kaotad võimsustaluvuses, kuid võidad kõige madalamat otsa natuke juurde.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

      Comment


        #4
        Vs: Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

        Ilmselt ei hakka siis väga madalat otsa taga ajama. Aga kas see 35l kast on kinnine või inverter?
        Mida kujuaks endast selline kast: 70,16l Vendi diameeter 110 ja pikkus 310 mm. Selline kast mängib 34,4 hz juures :P Natukene küll suur on aga jah.

        Comment


          #5
          Re: Vs: Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

          Nonii. Sai nüüd natuke käsile võetud jälle teema. Lõin siin ca 35L kasti mõõtmed sisse ja see kast tuleb ikka paganlikult väike On see 35L koos elemendiga ikkka? et kasti mõõtmed oleks siis nt 300X300X400 ? Ehmatas ära, et nii pisike kast peaks siis tulema. Saan ma ikka õigesti aru?

          Comment


            #6
            Vs: Abi kasti valimisel (Hertz SX300D)

            35 l autos pole tglt väike 10 tollise kohta. Ntks mingi Vdo Daytoni 10" bassikas oli ettenähtud toimima juba 14l kinnises kastis.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

            Comment

            Working...
            X