Teade

Collapse
No announcement yet.

S-90 bassikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S-90 bassikas

Alustan siis igaks juhuks uut teemat, mudu ajan teise mehe jutu sassi :P

Lugu siis selline:
    Mul toodi remontimiseks ühed S-90. Ühel pole muud viga, kui et kõrgete kõlar puudu. Teisega on aga lugu sandim. Bassikas vist kah tsentrist väljas või on magnet ära vajunud. Igatahes membraani liigutades tekib selline krabisev-krõbisev heli. Selle elemendiga ei ole vist muud teha kui lakke kaunistuseks riputada? Või mis te arvate? On seda võimalik kuidagi parandada? Või aitab ainult uue elemendi ostmine?

Siis soovitati mul magnet lahi kruvida ja asi paika rihtida. Proovisin aga asi on ikka jama. S-90 bassol on magnet kahes erinevast rõngast kokku liimitud. Jama nüüd selline, et magnetid on üksteise suhtes nihkunud u. 0.7mm. Kas nüüd on basso täielikult õhtal?
    Minu kodukas

Ei saand sellest rõnga värgist aru :-/
    Lakke küll ei maksa ripuatada.Aja ikka tsentrisse.Juhul kui mähis juba väga vigastatud pole.Vb on ainult praht mähise vahel.Kui muud ei saa siis passiivkiirgurina kärab ikka.
    muusika on kuulamiseks

Comment

Äkki lihtsalt mingit liiva vahel, siis on kah krabisev-kribisev heli, või siis sukad halva ühendusega.
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Sukad on ok. Liigutasin seda koonust nii ja naa, sodi küll vahel olla ei tohiks. Proovisin magnetit igat pidi sättida aga ikka takistab ta koonuse liikumist.

to> tuumik: magnet on kokku pandud kahest ühesuurusest magnetrõngast aga need on üksteise suhtes liikunud.
        Minu kodukas

Comment

aa..oled sa kindel, et nad on liikund?Äkki kokkupandult nii juba.See ei mängi niikuinii rolli(kui nad just mingi 1cm liikund pole)Võta ettevaatlikult magnet tagant ja vaata kas mähis on kriimudeta(kui kriime pole siis on sul kõvasti vedand)Siis vaata kas see pilu kus mähis võvgub on igalt poolt ühe laiune.
          muusika on kuulamiseks

Comment

aa..oled sa kindel, et nad on liikund?Äkki kokkupandult nii juba.See ei mängi niikuinii rolli(kui nad just mingi 1cm liikund pole)Võta ettevaatlikult magnet tagant ja vaata kas mähis on kriimudeta(kui kriime pole siis on sul kõvasti vedand)Siis vaata kas see pilu kus mähis võvgub on igalt poolt ühe laiune.

Mängib ikka rolli ju! Mitte mingit moodi ei ole võimalik magnetit paika panna. Ükskõik kuidas liigutad, ikka käib koonus vastu :-/
            Minu kodukas

Comment

Eino egas mähis ju vasta magnetit ei käi ju...Kui mähis kuhugi vastu käib siis ikka sinna metallist rõnga(ma mõtlen neid metallist asjandusi, mis juhivad magnetvoopilusse kus mähis võngub)No ürita see magneti värk sealt tagant küljest saada.
              muusika on kuulamiseks

Comment

võta kummiääred lahti..lükka asi paika...kui midag krõbiseb...võib mingit paska kah vahel olla sääl...löö kompressoriga puhtaks ja asi ants...ennegi nii tehtud ja asi toimis ;D
                mida sa lohh vahid

Comment

Nii... viga leitud! Võtsin siis asja lahti. See vasest(on vist vask) riba, mille ümber mähis keritud on, oli alt äärest ära nuserdatud. Ühesõnaga see vaseriba oli alt äärest hästi väikesel määral (kuid siiski sellest piisas, et põhjustada sellist peavalu) kahekorra. Kuidas ma ta nüüd algsesse asendisse saan, on paras jama. Seda korralikult sirgeks saada väga raske.

Igaljuhul üritan. Tänud abi eest
                  Minu kodukas

Comment

on küll raske jah.Ja kui närvi ajab, jäta sinnapaika.Kui rahuned tee edasi(tean omast käest)Sul on vedand, et mähis terve.Hää, et niigi läits
                    muusika on kuulamiseks

Comment

mul ka vist sama jama . bassi kõll krabiseb . ´aga hullu pole maksin nende eest ainult 500 eek
                      Darkest beatz...

Comment

võibolla sukad läbi..siis kah pahatihti hakkab krabisema...
                        mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                        X