Teade

Collapse
No announcement yet.

HQ Power VDSSP15/8PRO PA kastilahendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HQ Power VDSSP15/8PRO PA kastilahendus

On kellegil õnnestunud kastilahendust pakkuda?või on siiski parim 120l kinnine? Endal plaanis panna ühte kasti vaheseinaga kaks sellist valjuhääldit(otstarve:väiksemad peod) . kõrgete ja kesksageduse eest hakkavad hoolitsema visatoni bg20 valjuhääldid.

Vs: HQ Power VDSSP15/8PRO PA kastilahendus

Olen neid vendikastis kuulnud...lõid isegi väiksemas kastis 45hzni ära kuid parameetreid neile leida pole võimalik.
    Kui oled tartu inimene siis võime minu 120L kastis proovida (hetkel küll vendikast, kuid inverterite sulgemine on kõige väiksem asi)
    Oleks ka võrdlusmoment 220w autosubiga kuna teises kastis on Magnat express 15 sees.

Comment

Mis häält see magnati woofer sisetingimustes teeb? Mis mõõtmetega inverterid on?

Comment

Ma ei taha kommenteerida teemat, kuna mulle meeldib ja minu woofrid peavad 30hzni mängima.
        50ne hz juures on muhk...minu kastil ehk 3db väiksemas kastis suurem aga see mulle meeldibki oleks teadnud oleks veelgi väiksemad kastid teinud. kuna muhk pole 80hz juures siis on eri sagedusel bassihelisid isegi kuulda ja pole minu arust mudane midagi.
        Vendid on 2 x 70mm x 210mm annab minu kastis Fb 27hz ja F3 27Hz

Aga hirmus laisk on ta küll. Tugeva servaga. Müügikuulutuste tundlikkusest lahuta vähemalt 6db ma arvan aga võta sa kinni milles mul siin see viga on, et ma teda 400+ RMS W võimendiga kütma pean ja ta raibe isegi ei plärise mitte selle peale kui võimul tuled vilguvad. Ehk mängib sisse ja läheb veidi pehmemaks...vähemalt omale tundub et miski muutus on toimunud esimese 10h järel.

Oma 40-50w taga olevaid kesk-kõrge kõlle ma igatahes magnatitega viisakalt kokku mängima ei saanud...igas asendis oli keres tunda juba bassi kui lahja kesk-kõrgete poolest võis toas veel rääkida. Nüüd küpsetan magnatit täisribaga aga väikseid kõlle piiran ekvalaiseriga ja bass on igatahes PALJU PALJU parem kui 80 või 125 või 25hz pealt lõigatuna. Väiksed kõllid saab seetõttu piisavalt valjuks keerata et bass ja kõrged balansis oleks ja kesksagedust eelistan ma niikuinii igal setupil kärpida. rohkem smile ekva poolt kui flat.

Peaasi, et sa minu jutu peale teda ära ei osta. Tule ja kuula enne muidu teed nagu mina....raiskad hulga raha ja lõpuks jõuad selleni milleni sa alul ise mõtlesid aga mis audiofiilide poolt maha tambitakse. Ma ei tea mis see täpselt on mis mulle meeldib aga seni kuulatud asjadest jagan ma kummikad ja papikad kahte lehte laiali ja astun ise kummikate poole............ mulle on jäänud mulje et madalale mängivad paljud kummikad reaalselt tuppa mahtuvas kastis kuid korralik 15 või 18" papp tahab selleks riidekapi mõõtu kasti mis pole minu toale mõeldes reaalne. 120L kastis kummikad 30 hzni mängimas vs. 300L kastis papp 30hzni mängides oleks heli kvaliteedi ja selguse poolest papp loogiliselt mõeldes kindlasti üle (Olgugi et pole kuulanud tundub see nii)
        viimati muutis kasutaja jeff01; 18 m 2010, 17:59.

Comment

Esmalt postitatud kasparkarjus poolt Vaata postitust
          Endal plaanis panna ühte kasti vaheseinaga kaks sellist valjuhääldit. kõrgete ja kesksageduse eest hakkavad hoolitsema visatoni bg20 valjuhääldid.
          Sai sellest plaanist asja?
          2xVDSSP15+2xBG20?
          Palju see 300W RMS tegelikult pidevat võimsust kannatab?
          BG17 veaks vist kõrgemat otsa paremini, aga kas võimsusest piisaks või ei vea kaheribalisena selline kooslus niikuinii välja?

Comment

Working...
          X