Teade

Collapse
No announcement yet.

inverter toru küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

inverter toru küsimus

bassboxiga arvutasin mingisuguse kasti varandi välja ja tundub et miskit on väga valesti, alla 50Hz soundi ei taha üldse kohe teha. bassbox andis mulle sobiva toru pikkuse 70mm siseläbimõõduga torule ja lõikasin seina sisse augu ja pistsin selle toru sinna sisse. nüüd küsimus, milline variant on õige seal? mina tegin esimese. joonisel kujutatud torujupid on täpselt nii pikad kui bassbox mul käskis teha.
    [img]www.hot.ee/degreal/toru.gif[/img]
    või 1x 70mm toru on lihtsalt vähe Audes 75W104-8 jaoks?

see 2 pilt on loogiline....ja kui alla 50hz ei taha mängida...pane vatiini...vatti vms...sisse...ja torupikkusega jända...mul endal 12" ka oli sama lugu...algul ei mängind alla 6hz eriti...jändasin veic toruga ja vatiiniga..ja hiljem mängis 35hz peal kah jõhkralt ;D
    mida sa lohh vahid

Comment

Autor: tuuma_tuba Kuupäev: Täna 15:09
      see 2 pilt on loogiline....ja kui alla 50hz ei taha mängida...pane vatiini...vatti vms...sisse...ja torupikkusega jända...mul endal 12" ka oli sama lugu...algul ei mängind alla 6hz eriti...jändasin veic toruga ja vatiiniga..ja hiljem mängis 35hz peal kah jõhkralt
      alla 6Hz, palun ytle, et see oli sul näpukas, mudo on midagi vääga valesti )
      Erilahendused.
      PS või mail.

Comment

oops...60hz,,sry
        mida sa lohh vahid

Comment

või 1x 70mm toru on lihtsalt vähe Audes 75W104-8 jaoks?
          See toruke peaks küll nüüd talle väike olema.
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

pane vatiini...vatti vms...sisse...ja torupikkusega jända...
            toppisin tavalist tööstuslikku vatti... sound läks kohe tublisti paremaks aga kuidagi jama on see et arvutatakse millimeetri täpsuselt kui suur ja lai toru olema peab aga ei tea kas see toru tuleb läbi seine lükata või ei :P... olin kaua aega rahul oma woofriga, kuni nägin sõbra pool mingit närust arvutikõlari komplekti woofrit mille suurus ja tehnilised näitajad polnud midagi väärt. nüüd võttis kadedaks ja tahaks hirmsasti madalaid sagedusi kõvemaks :H

Comment

See üks toru jääb väheks,mul endal sama valjukaga ja kaks 70mm toru 350mm pikkusega ja mängib piisavalt madalale

Comment

Working...
              X