Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika S150 bassikõlar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Radiotehnika S150 bassikõlar

    Asi selles, et eriti valjuks ei saa keerata kuna bassimölar hakkab kähisema. Soov siis oleks see asi korda saada. Mulle tundub, et bassikõlar on läbi ja tahaks uue bassika sinna osta. Kas keegi oskab midagi soovitada? Mingit normaalset bassi kõlarit, mis sobiks sinna? Vaja siis 2 kõlarile bassikat.

    Kui võimalik siis topiks sinna võimsamad kõllid sisse.
    viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2010, 04:07. Põhjus: kokku

    #2
    Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

    Rohkem infot?
    Mis võimendiga on tegemist, mille järgi need S-150 kõlarid on ühendatud??
    Mismõttes hakkavad kähisema

    Comment


      #3
      Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

      noo, algul oli radiotehnika võimendi siis see läks läbi ja nyyd on mingi kenwoodi võimas võimeni. Oteses mõttes hakkavad kähisema. Kõlari peale lähem see wooferi tuluke põlema ja siis heli muundub kõvasti. Ei ole eriti niimoodi kuuland kuna kardan, et lendab päris laiali lõpuks. Aga kui kuulata nii, et bass maha keerata siis teevad ikka väga tugevat heli pole vist põhja pannudki. Aga siis ei muunda heil.

      Comment


        #4
        Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

        Väga võimas on suhteline asi. Siin foorumis on tavaks, et pannakse seadmete täpsed mudeli numbrid kirja. No ja tuleb tõdeda seda, et S-150 on ka tehniline piir bassielemendil. Seda S-150 ära võta tõsiselt, see on lääne turule mõeldud S-90 (lääne turul oli vaja ju kuidagi konkureerida ulmeliste võimsus numbritega). Ja seda kleepekat seal kasti tagaküljel, kus on kirjas veel võimsus 300w ära kohe üldse usu. Ja kui tahad neid S-150 paremaks teha, siis vaheta bassi elemendid ära. Minul vähemalt olid seal (umbes 15 aastat tagasi, kui poest ostsin) sees 70z elemendid, mis olid poole kitsama magnetiga, kui 75gd. Nende oliginaal elementidega õnnestus mul 2 korda membraani pool sealt magneti avast välja lasta.

        Comment


          #5
          Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

          Päris huvitav jutt tundus. Aga ma tahangi seda kuidagi ära vahetada. Kas oskad mõnda konkreetset kõlarit soovitada? Ma eriti nendest tehnilisest poolest ei jaga seda asja. Aga vist siis ainult bassikad tuleb ära vahetada? teisi kõlareid ei tule? Leidsin ühe ilusa kõlari http://www.elfafoorum.eu/threads/52914-Rrr-s-400m-4000. tundub, et siin on päris palju ära vahetatud. Kas mingit laadset bassikat oleks võimalik sinna paigaldada?

          Comment


            #6
            Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

            Eks elementide vahetus käib ikka parameetrite järgi (sobivus filtriga, kasti mahuga, takistus jne.). Suvalisi, mis mõõdu poolest lihtsalt sobivad ei ole mõtet sinna külge kruvida. Soovitus sulle lihtne, kui need sulle lahjaks jäävad siis osta lihtsalt võimsamad kõlarid. Ning müü need originaal välimusega maha, sest saega ümberlõigatud kõlarit ei taha keegi pärast enam endale.
            Aga kui õigesti nuppe keerad pole häda midagi - võid ju madalat otsa mingi woofri toetama panna, kui bassi väheks jääb.

            Comment


              #7
              Vs: Radiotehnika S150 bassikõlar

              Selge ma vaatan mis siis teeb. Aga aitähh et aega leidsid

              Comment

              Working...
              X