Teade

Collapse
No announcement yet.

Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Uuriks targematelt, millised oleks odavamad bassi valjukad, mis 120L vendikasti sobiksid?
    Võivad olla PA papid.....või polegi vist muud varianti.

Kuna mul 1 kast on kummilohviga ja teises pole hetkel midagi siis tekkis mõte et prooviks teises kastis miskit muud....ehk saan siis aru miks te neid nii üles pushite......
    Oleks hea võrrelda sama võimsa kanali taga. Parema heli kasuks otsustaks.
    Kui papp osutub kehvemaks müün ta siinsamas kahjumiga maha, kui osutub paremaks siis tõstan auto bassika kevadel autosse ja ostan teise papi juurde.

Loodan et on miskeid PA pappe, mis veidi madalamale mängivad ja miljonit ei maksa.

Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

The T box 15-300/8a näiteks on päris hea ,korv on alu mitte kerge plekk korv.
    Endal mängib präegu sisse.
    Kui kasti päris valmis saan siis saab täpsemalt rääkida.Aga präeguseni on isegi kinnises kastis kõik ootused ületand.Ja võimu pole ka üle 20W saand..

Comment

Mängi sisse, siis kuulame veidi sinu kastiga ja siis veidi minu kastis ehk?

Comment

Vaatab.Kui saan enda võimu kätte ,et rohkem powerit anda saab kiiremini sisse mängitud.Aga mul kast sai veits liiga väike.Nii 50L võiks suurem olla.Täna lõpetan ära siis krvuvin külje külge ja vaatab mis saab.

Comment

miks The T box 15-300/8a sagedusvahemik 50Hz - 4 KHz
          paljude pa valjukate kohta räägitakse ,et ta mängib madalamale kus on loogika , et kas see nagu mängib kirjutatust madalamele või on pa oma standardid

Comment

50hz jah.Aga korralikus kastis saab madalamale mängima.
            Präegust sain enda kasti valmis.Sain natuke kuulata kah.päris hea.Kui saab sisse mängitud on veel parem.
            Minu ja osade inimeste arvates on ~960 kr eest valjukat küllaga.

Comment

Re: Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
              50hz jah.Aga korralikus kastis saab madalamale mängima.
              Präegust sain enda kasti valmis.Sain natuke kuulata kah.päris hea.Kui saab sisse mängitud on veel parem.
              Minu ja osade inimeste arvates on ~960 kr eest valjukat küllaga.

saaks ehk kunagi kuulama tulla ? :P

Comment

Vs: Re: Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Kui võimu ise võtad kaasa siis võid täna kah tulla.Mul endal präegu võimu pole mis korralikult võimendaks.
                30hz läheb vast 114db ära...

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
                  Kui võimu ise võtad kaasa siis võid täna kah tulla.Mul endal präegu võimu pole mis korralikult võimendaks.
                  30hz läheb vast 114db ära...
                  kahjuks tartus mul midagi sellist pole , aga jah täna kindlasti mitte , mul koolis kiired ajad ehk siis kui võimu saad siis hüppan läbi

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

võimu võin ma ka ise kaasa võtta, kuid kuulata võiks ka minu juures, saaks võrrelda auto subiga ja proovida teda ka 120L kasti?

Comment

Mina seda woofrit kuskile vedada ei saa.. Kui keegi soovib kuulata siis peab ise kohale tulema.võtku siis enda woofer võrdluseks kaasa kui vaja.ja oma võimu võib ka kaasa haarata kui vaja.vahepeal panin bg20 ka järgi,2.1 heli oli mõnus.

Comment

Oskab keegi kommenteerida seda T box 15-300/8a valjuhääldit. Kas selle 120L vendikasti surumine oleks halb mõte? Kas selles hinnaklassis on üldse midagi muud mille suunas vaadata või mis mängiks nii väikeses kastis paremini?

Niipalju kui ma ise bassbox pro-d näppida oskan tundub mulle, et murdepunkt võrreldes mu praeguse bassikaga oleks kusagil 40hz kandis millest allapoole auto valjukas suudab veidi valjemalt madalamaid sagedusi esitada ja millest ülespoole mängiks T-box kogu ala valjemalt.....80hz juurest edasi pmt 2x valjemalt. Kuna klubimuusikas pole vaja alla 40hz sagedusi taasesitada siis võiks öelda et see T-box mängiks justkui igas asendis paremini. Õigus?
                        viimati muutis kasutaja jeff01; 18 m 2010, 10:59.

Comment

Liiga väike tundub ,et madalale mängima saada.
                          15-300 hakkabgi seal grafiku järgi üle 50hz tundlikus kasvama.

Comment

Võibolla ma tõesti ei oska bbp-d kasutada (Tegelikult on see lausa fakt) aga natuke siiski uurisin ja niipalju nägin, et F3me saab 45hzni ja kui lisada ruumi akustika siis arvan, et ka 40hz ala peaks ilusasti kuuldav olema. Ekvalaiseriga võib muidugi ka kõrgemat osa veidi maha võtta kui vaja peaks olema.
                            Panin ta bbp-sse ka oma kunagi olnud bg40netega ja t-box mängis madalamat otsa paremini (tagantjärgi tunnistan et bg40ned mulle täitsa meeldisid)

Comment

Õnneks leidsin enne ostu sellise lehe: http://www.elfafoorum.eu/archive/index.php/t-39169.html
                              Kus tehnofriik ütles:
                              15-300/8-A:http://images4.thomann.de/pics/prod/193264_specs.pdf
                              Qts=0,64 lubab kasutada OB-l vöi kinnises kastis. PA-bassikaks ei sobi hästi, keskbassiks 2-(3-)ribalisse küll.

Arvan et on vähe inimesi kes selle teemaga paremini kodus on aga kahjuks olen ta välja vihastanud....
                              Jätkan otsinguid.

Comment

Working...
                              X