Teade

Collapse
No announcement yet.

Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Millised oleks odavamad 15" bassikad, millele andmeid saada on?

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
    Õnneks leidsin enne ostu sellise lehe: http://www.elfafoorum.eu/archive/index.php/t-39169.html
    Kus tehnofriik ütles:
    15-300/8-A:http://images4.thomann.de/pics/prod/193264_specs.pdf
    Qts=0,64 lubab kasutada OB-l vöi kinnises kastis. PA-bassikaks ei sobi hästi, keskbassiks 2-(3-)ribalisse küll.

Arvan et on vähe inimesi kes selle teemaga paremini kodus on aga kahjuks olen ta välja vihastanud....
    Jätkan otsinguid.

Ega ometi teda "eideks" ei ole sõimanud ?
    -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
      Ega ometi teda "eideks" ei ole sõimanud ?
      Konkreetne juhtum ei meenu....ilmselt sõimlen liiga palju aga väidet ümber ei lükka.

Comment

Ah, mul ei ole lihtsalt midagi lisada. Hetkel endal arvutit ka pole, niiet korralikumad simud jäävad niikuinii ära (ei viitsi WinISD-ga ka eriti mässata, ei meeldi mulle eriti see proge).
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Rusikareegli järgi, ilma softita saab hinnata umbes: kõlari maht peab olema suurem Vas-ist ja inverteri häälestussagedus madalam Fs-ist ruutjuur(Qts/0.38) korda. Kehtib ainult kui Qts on suurem kui 0.38. ja väiksem kui 0.78

Comment

Tundub, et pean miskid saastad nonamed auto kolakad ära ostma kuna olen selle teemaga liiga kaua venitanud et jõuaks enam miskit muud tellida aastavahetuspeo tarbeks.....tonn nende SPL PRO (HA HAA) de alla pole palju panna kui nad mõne kuugi vastu peavad.

Saan ma õigesti aru, et neid t-boxi 15" seid ei soovitata just selle 50-100hz alasse jääva muhu tõttu? See mind iseenesest ei häiriks kuna tegu on "läbu" kõlaritega ja kvaliteeti ja sirget ASKi keegi taga ei aja.
            Kui kõrgele nad muidu reaalselt talutavalt mängivad? Woofreid väga enam ei tahagi ja taas meeldivad Vaid kahe ribalised kastid.

EDIT: Tõenäoliselt ma suurt raha alla panema siiski ei hakkagi, kuna aasta-kahe pärast alustan vabaajatoa ehitust milleks broneerin kogu teise korruse 200 ruutmeetrisel majal. Tahaks sinna miskit kino laadset tekitada, kus saaks ka klubitümmi kuulata. Kuna pinda saab palju olema ja ruumipuudust pole siis tõenäoliselt tuleb 18" bassid või miskit sellist nii et praegu 15"ste alla raha pole palju mõtet panna....kui ei leidu just elemente mida hiljem keskribana kasutada.
            viimati muutis kasutaja jeff01; 20 m 2010, 18:20.

Comment

Working...
            X