Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu subwoofri tegemistest (võim sõbrale)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui oleks lähenenud plaadile tikksae ja raspliga, siis oleks kindlasti kõvasti pahtlit läinud.
    Kuid mul selleks spetsiaalsed aparaadid.

Boschi käsifrees "nikerdamiseks" 900w max.25000 p/min,
    teine natuke võimsam, 1800w
    http://www.zone.ee/basszone/frees1.jpg?2

ja ümara nurga tegemiseks sobilik tera:
    http://www.zone.ee/basszone/frees2.jpg?2

kuullaager jookseb mööda plaadi serva ja jääb ühtlane lõige, talla kõrgust reguleerides saab kas suurema või väiksema nurga.
    BassZone

Comment

Frees on ikka kuramuse hea asi 8). Temaga saab muudgi head ja kasulikku teha peale vendi äärte "ümardamise". On endalgi plaanis millalgi selline riistapuu osta.
      Minu kodukas

Comment

Uus Audese projekt valmis.
        Tegemine juba ammu käsil, kuid nii palju muud on korraga teha, enne pühasid ju kiire.

Audes 75W104-4 ( Mercedes-Benz 200 1988 )

http://www.zone.ee/basszone/autoaudes/
        BassZone

Comment

vaatasin pilte ja kõik nagu väga tore, aga ühest asjast ma küll aru ei saand. ???Miks valöjuka poolsel küljel kalle??
          Normaalne oleks ju kui oleks tagumisel küljel kalle, et sobiks ilusti vastu istet.
          muusika on kuulamiseks

Comment

tuumik: sa said natuke valesti aru, ühe pildi all oli ka kirjas muidu kuidas see autosse läheb.

Mersul on istme taga bensupaak ja on täpselt 90 kraadise nurga all, seal pole mingit istme kallakut. Kast läheb vastu seina, laiem ots üles, kitsam alla, nii võtab vähem ruumi, kui endale ette kujutad kuidas, siis saad aru küll.

kastil on veel kaitsevõre puudu, muidu valmis
            BassZone

Comment

Respect, kena asi! mulle isiklikult meeldib!

Comment

LIIGA ILUS

Comment

LIIGA ILUS
                  www.hot.ee/basssoundman/ ;D
                  http://www.zone.ee/basssoundman/peamisedpildid.html

Comment

tsiklimees: aa siis küll MA mõtlesin juba, et üritad teha nagu paljud rullnoxid.Et kui kõlli vastu istet väänad tuleb jube hea tymm.
                    to bassoundman:No sa nagu mainisid, et uuendad lehte, aga ütlen ikkagi, et pane pildid üles väiksemas formaadis.Peale klikkides saaks suurelt vaadata.Mul nii paha ühendus ja laeb kole kaua :'(Ja muide kasti kohta kiidusõnad
                    muusika on kuulamiseks

Comment

Basssoundman: Väga Väga ilus!!!!
                      Kui kaua sa kasti tegemisele ka aega kulutasid?
                      Neoon sobib sinna päris hästi, ma ise plaanin ka paigaldada neoon valgust woofrile, hetkel siis väljapoole kasti.
                      Kuidas ka hääl su woofril on??

Comment

hääl on tasemel, väga mõnusasti mydisab, ja kodukat pyyan täna, või omme muuta, aega pole olnud, annan siis laiemalt teada! tegin u. 30h

Comment

miks sellel kastil nii palju torusid on?

Comment

näeb kenam välja, silmailu peab ka olema, või oleks järsku sellise pinna peale üks torulahmakas ja kõll paremini sobinud, natuke imelik välimus oleks vist jäänud - maitseasi muidugi.

torude pikkused kuulmise järgi paika pandud, mitte BB6 antud mõõtmetega, muidu pool kasti ainult torusid olekski ja hääl oli ka masendav.
                            BassZone

Comment

Torudega on tõesti yle pingutatud. Sama nagu oleks sel audesel 2 106 toru. Liiga kiired moonutused jne. Muidu välimus täitsa huvitav
                              kris@andmevoog.eu

Comment

no ei oska öelda, kuid heli tuli päris hea, sai kõrvuti toa omaga proovitud, kõrvaga vahet igatahes ei tee.
                                BassZone

Comment

Working...
                                X