Teade

Collapse
No announcement yet.

Bassikõlarit põhikõlaritele toetuseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bassikõlarit põhikõlaritele toetuseks

Milline neist sobiks kõige paremini põhikõlareid toetama, kinlasti oleks siht 25-30 madalad sagedused ja mitte üli suur( 200-300l) kast sellepärast ei mõelnud 18 box lemendi peale, ja inverter kast vast ehitada talle. Tegelikult maht võiks jääda alla 100 l

THE BOX 12" LAUTSPR.TT305 THE BOX

12" Speakers For T-Box Economy, Power: 300 Watt music, 150 Watt RMS, Impedance: 8 Ohm, Frequency: 35-7000 Hz, Diameter: 304 mm, Hole: 282 mm, Magnet diameter: 130 mm, Installation depth: 115 mm

THE BOX SPEAKER 12-280/8-A

Speaker Size: 12”, Power capacity: 280 W RMS, Impedance: 8 Ohm, Aluminium die casting

THE BOX SPEAKER 15-300/8-A

Speaker Size: 15", Power rating: 300 W RMS / 1200W Peak, Frequency range: 50-4000 Hz, Impedance: 8 Ohm, Diecast aluminum chassis, Weight: 7.5 kg

Kui minu pakutud valju hääldid kohe üldse ei sobi , siis võiksite soovitada midagi samast hinnaklassist.

ette tänades

Vs: Bassikõlarit põhi kõlaritele toetuseks

25...30 Hz sa neist valjukatest 100 L kastiga välja ei völu. Eminene LAB12 vöi Peerless XXLS seda suudaksid.

Noist Boxidest esimene 12" on jama, teine sobib seal 40 Hz alates (äärmisel juhul 35 Hz, kui suur kast teha va väiksema SPL-ga leppida) ning 15" on kinnise kasti valjukas (vöi siis inverteriga "boombox" oma 50...100 Hz muhuga).
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

160l kastis saad 15tollise m'ngima 29hz ni aga aind ~113db on siis spl..Suuremas kastis saaks paremini.

Comment

Kui SPL tähtis pole, siis peerless xls sari suhteliselt vähenõudlik kasti suuruse suhtes.

Comment

njah Lab12 kohta olen foorumis lugenud ja muial ka suht kiidetud valjuhääldi aga hind on ikka ka päris kõrge,
          iseenesest pole tal tundlikus ka teab kui suur, aga selle box 15 polegi tundlikust märgitud mis sellest arvata?

kas 10tollise xls peerlessiga on siis võimalust hea heli välja võluda? kuidas tal selle helirõhuga on?

kusjuures kohe tekkis küsimus mis vahe on xxls ja xls ?

leidsin ühele küsimusele vastuse xxls on pikema käiguga nagu ma aru saan
          viimati muutis kasutaja Scott; 08 m 2010, 03:37. Põhjus: kokku

Comment

Vaata saksa lehel on andmed kah ja valjukaga kaasa saba kah.95dB on

Comment

No xls ja xxls on ikka päris erinevad valjukad tegelikult. Isegi juhul, kui otsid omale sobivat valjukat, siis nende kahe vahel üldiselt valima ei pea.

Comment

95db on juba päris hea näitja

Comment

Nagu tehnofriik ütles siis boombox ideaalne.
                  Tundlikus on jah hea aga väga madalale tedam ängima ei saa.Aga mina olen präegu rahul.
                  Toetavad bg20neid.Sub bassi pole aga madal osa on minu arust mõnus nüüd.20W bassikale ja stereole ~10W ja küllalt vali .Ummbes 50ruuduses betoon keldris olen seda süsteemi präegu kuuland ja läbi betoon põranda kostub tuppa ilma naljata ära

Comment

Working...
                  X