Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage bassikõlarit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Soovitage bassikõlarit

Esmalt postitatud taavo poolt Vaata postitust
    Jäta oma arvamused endale humax.
    Pole vaja esitada küsimusi, mille vastused ei meeldi. Sa ei pea neid ju lugema.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Esmalt postitatud taavo poolt Vaata postitust
      ... ma ei ole nõudlik kuulaja. ... See jutu järg, et miks mu võim ei tööta või mis võimul katki, ... Igale inimesele pole tähtsad korralikud stereosüsteemid.
      Hmmm... Võimu ei taha radiotehnika võimu vastu vahetada?

Comment

...ja hakkab jälle tsirkus peale. Pane sinna vöimu järgi paar S-90eid ja pole sul mingit supakat vaja. Nel köllidel kaks 10", millede pind kokku on enam-vähem vördne ühe 15". Saad sihukest müdinat, et hoia ja kaitse. Ja körged on ka ägedalt teravad.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

radiotehnika vastu kindlasti vahetada ei soovi. Sai praegu üks s90 toodud ja müdinat tõepoolest on.

Comment

Veel üks asi. S90 on 4 oomine. Vaadates võimendi andmeid, mis mu esimeses postis kirjas on, siis seal on kirjas, et kui A või B väljundeid kasutada, on 4-16 oomi, kui aga A ja B väljundeid koos kasutada, on 8-16 oomi. Küsimus ongi selline, et kui ma näiteks A väljundit kasutan(või B), võingi ühendada sinna järgi oma 4 oomise s90 ilma midagi muud tegemata? Võim tossu ei hakka välja ajama, kui volume ja bassi nuppu lõpu lähedal hoida??

Ja ega kellelgi sellele võimule või sellele võimule sobivat pulti pole?
            viimati muutis kasutaja taavo; 14 January 2011, 11:09.

Comment

Kui teise väljundisse(kui kasutad A väljundeid siis B-sse või vastupidi) muud ei pane siis ei juhtu midagi. Ühte paari väljundit R+L nt A-d kasutades on 4-16 Oomi. S90 4 Oomi, täitsa sobib.
              Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Re: Vs: Soovitage bassikõlarit

ok, seda tahtsingi kindlamalt teada saada.

Comment

Working...
                X