Teade

Collapse
No announcement yet.

elektroonika 50ac-061m parandamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elektroonika 50ac-061m parandamine?

Kunagine vana teema jälle aktuaalne.Kas keegi teab,kas sellist elementti on võimalik,mõtekas renoveerida?Olen uurinud foorumitest uue kummilõdviku paigaldamist,aga kas see vaev ennast ära ka tasub või on mõtekam uus element osta?Sellise basskõlari leidmine osutub vist keeruliseks!
    Ootan targemate arvamust.Click image for larger version

Name:	IMG_5783.jpg
Views:	1
Size:	21,1 KB
ID:	873979Click image for larger version

Name:	IMG_5779.jpg
Size:	33,0 KB
ID:	873978Click image for larger version

Name:	IMG_5775.jpg
Size:	39,4 KB
ID:	873976Click image for larger version

Name:	IMG_5778.jpg
Size:	25,4 KB
ID:	873977

Vs: elektroonika 50ac-061m parandamine?

Kui kummilõdvikud olemas ja valjukad korras siis pole nii hullu midagi neid sinna liimida. Muidugi taasta ära.
    Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Aga lõdvik peab sama mõõduga olema kui liiga pikalt laseb membrani liikuma siis viskab pooli vällja kui liiga vähe liikuma siis pole enam bass sama.

Comment

ikka orig lõdvikut vaja
        võid jh mingi vanaema jalgratta siselohvi sinna panna aga see pole mõistlik....tulemust ei saa
        uus element kõige mõistlikum kui tahad säilitada originaalsust ning korrektset soundi
        mida sa lohh vahid

Comment

Kui kõlarid ise on korraliku välimusega, siis on mõtekas see element taastada. Samas on nii, et mis sa sinna membraani serva lõdvikuks paned. Kui sinna tavalise s-90 bassielemendi serv e. kumm panna, siis selle elemendi parameetrid muutuvad (tundlikus väheneb) Mujalpool maailmas on selliseid parandus komplekte liikvel erineva suurusega elementidele (serv+liim), meil siin millegipärast ei müüda.

Comment

Sellist elementi saada on lootusetu üritus, kui ei taha kõlareid maha kanda, siis tasub igal juhul taastada, protseduur iseenesest pole keeruline (tõsi nõuab täpsust ja kannatlikust) raskem on vast leida sobiv äär sinna. Ise olen ühe paari korvet 150AC-001 taastanud, servadeks läksid auto woofri omad (12´) tõsi mõni parameeter nihkub veidi paigast, aga mina kuulamisel küll aru ei saanud, et midagi teisiti oleks olnud.
            Elemendi asendamine millegi muuga pole võimatu, aga palju keerulisem.

Comment

Working...
            X