Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kui panna 2 uut audese elementi tema orig.tehase kasti vanade asemele (audes SW106C kasti),kas sellel on mõtet või ei klapi kohe mitte?Takistuseks tuleb samasuguse yhenduse puhul 3 ohm-i,minu võim kannataks ilusasti.
Kohe kindlasti ei klapi: filtri lõikesagedused muutuvad, kast on bassile kole suva ning antud element ka hästi üle 600hz ei taha mängida. Selliseid pika käiguga elemente yleyldse yle tavalise subwoofer range-e mängima panna ei ole IMO mõtet.
Kohe kindlasti ei klapi: filtri lõikesagedused muutuvad, kast on bassile kole suva ning antud element ka hästi üle 600hz ei taha mängida. Selliseid pika käiguga elemente yleyldse yle tavalise subwoofer range-e mängima panna ei ole IMO mõtet.
Kui Dixo tähelepanelikumalt loeks, siis saaks ta aru, et Nero mõtles autosubbakakasti SW106C, kus originaalis on kaks Audese 75W104-8 elementi.
Nero: parem lahendus oleks siiski teha uus kast nendele valjukatele, kui vana paikamine, eriti kui kasti tegemine või tellimine ei ole just üle mõistuse kallis.
Kui Dixo tähelepanelikumalt loeks, siis saaks ta aru, et Nero mõtles autosubbakakasti SW106C, kus originaalis on kaks Audese 75W104-8 elementi.
Nero: parem lahendus oleks siiski teha uus kast nendele valjukatele, kui vana paikamine, eriti kui kati tegemine või tellimine ei ole just üle mõistuse kallis.
Ma arvan et kõige õigem oleks minna Noorde Tehnikusse ja küsida kust nemad need sybwoofri võimud saavad. Noores Tehnikus on minu võimendi nimi "Veres Audio Subwoofer Amplifier" , netis aga "Vistar-Audio". Sisu peaks neil täpselt sama olema. Nii et kõige õigem oleks ikka Noorde Tehnikusse minna ja järele küsida.
Muide, milleks selline lai kummiserv vajalik on või milleks üldse tänapäeval(eriti autosubbarid) tehakse jõhkralt laia kummiservaga. Isiklikult mulle see ei istu, kuna jätab jõhkra mulje, toakõlarisse sellist ei tahaks.Auotos võib küll..
..aga, kas seda Audest võib siis mõlema varandi puhul kasutada...
Comment