Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
päris sitt väääää!!!11!!!11! tõmbaks terve seina täis neid. siis oleks täiega normaalne igasugu õntsõntsu kuulata. vabsjee normaalne oleks. naabrid tõmbaksid raudselt uttu, jumala normaalne oleks.
>
;D ;D See on 1 põhjus miks ma siin käin - Nalja saab
Nominal inpedance 6 Ohm
Max. long term power 160W (pikaajaline RMS on 100W)
Max. short term power 300W
Frequency range 20-600Hz
Sensitivity (1W,1m) 87dB
Voice coil resistance 3,2 Ohm
Voice coil diameter 50mm
Voice coil heght 24mm
Air gap height 7mm
Free air resonance 31,4Hz
Moving mass 77,3g
Force factor 10,7 T x m
Magnet weight 2050g
Qms 4,5
Qes 0,56
Qts 0,5
Vas 55ltr
Total weight 4500g
streetrace'i foorumist, sealne rahvas arvutas nende andmetega BBP's ja midagi pidi neil viga olema, ise ei ole veel jõudnud vaadata, kuid dixo peaks teadma, tema nendega jamas seal.
Lõin andmed sisse, mingeid probleeme küll ei tekkinud, kuid ise andmetest midagi järeldada küll ei oska.
BBP pakkus 90 liitrist kasti ja väga madalale mängib selle järgi.
inverterkast:
Fb 24,14Hz
F3 23,8Hz
See on päris korralik SPL element, kui panna neid paar tykki, siis natukene võimu ka taha, saab päris mõnusa rõhu üles...ma sain yle 153dB:P arvutuslikult :
See on päris korralik SPL element, kui panna neid paar tykki, siis natukene võimu ka taha, saab päris mõnusa rõhu üles...ma sain yle 153dB:P arvutuslikult :
Tegemist ei ole kindlasti kohe SPL elemendiga. Kuhu su SQ spirit nyyd jäi ? Koos mõistusega kooli ? No offence.
Ma hakkasin mõtlema, et kui korv ja membraan on samad mis vanadel "kümnestel", aga lõdvik on palju laiem, sis aravata võib, et membraan peab olema ka väiksema diameetriga.Seega kaob palju väärtuslikku pinda ära.Mulle tundub üldse ajuvaba elementide liigitamine tollides.Arvestatakse valjuka kinnitus seibi, ja tollid ei ütle tegelt üldse suurt midagi.Võiks olla märgitud ära hoopis membraani diameeter/lõdviku laius.Nii saaks hoopis ülevaatlikuma pildi elemendi olemusest.
Njah olgugi, et ega see kah kaugeltki mitte kõike elemendi kohta ära ei ütle.
Ma hakkasin mõtlema, et kui korv ja membraan on samad mis vanadel "kümnestel", aga lõdvik on palju laiem, sis aravata võib, et membraan peab olema ka väiksema diameetriga.Seega kaob palju väärtuslikku pinda ära.Mulle tundub üldse ajuvaba elementide liigitamine tollides.Arvestatakse valjuka kinnitus seibi, ja tollid ei ütle tegelt üldse suurt midagi.Võiks olla märgitud ära hoopis membraani diameeter/lõdviku laius.Nii saaks hoopis ülevaatlikuma pildi elemendi olemusest.
Njah olgugi, et ega see kah kaugeltki mitte kõike elemendi kohta ära ei ütle.
Mõneti õigus, membraani käigu pikkus ütleb kah ikka omajagu. Samuti tundlikkus. Nii päris öelda ei saa, et mida suurem pind seda "parem", olgu see parem igayhele omamoodi näitaja.
Comment