Teade

Collapse
No announcement yet.

Mähis läbi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mähis läbi?

Tere!
    Selline asi juhtus siis, et nädal tagasi oli autos mul alpine 12"( 250w RMS, 800w Max )
    Ja ükspäev tööle minnes ei töötand lihtsalt enam võimu taga.
    Vedasin woofer-i koju võtsin kastist välja kuid ei töötand ikka ega midagi ja kui membraari lükata edasi tagasi mingi nurga alt siis käib nagu vastu, aga kui võim taha lükata,ei tee kõppugi häält?
    Siis tahtsingi küsida et kas keegi teab millest võis nii juhtuda ja mis teha edasi?
    Kas parandatakse neid või on võimalik maha müüa või kuidas?

Aitäh lugemast!

Vs: Mähis läbi?

suure tõenäosusega läbipõlenud mähisega tegu. Kerimisega tegelevad mõned siin, otsing abiks. Aga mõtekam tuleks uus osta, garantiid uuesti kerimisele ei anna, ning võib halvemal juhul ka võimule liiga teha.
    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Aga millest ta võis nii katki minna? Makk ei mängin kõvasti ega midagi ja järsult jäi vait, avastasin et võimul üks kanal ka nüüd enam ei tööta?

Comment

mingi rämps, tolm, vibratsioonist tulenev materjali lagunemine: neid põhjuseid palju ja konkreetset ei leidu. Vb suure tõenäosusega mingi tükk jäi mähise ja seina vahele ning kulutas mähiselt isolatsiooni maha, vb kulutas ka mähist ennast õhemaks. Sai korra kõvemalt keeratud: plaks ja põlemine toimunud. Palju pole tegelikult vaja kiireks oksüdeerumiseks/katkemiseks.
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Vaadake mis ilmad meil esiteks väljas on, ehk oli niiskus vahel ja vsjo.

Comment

"Sukad" vaatasid üle?
            Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

Ennem on 'sukk' läbi kui mähis. Ning niiskus, külm ja muud loomad ei tee mähisele mitte kui midagi.

Comment

No aga oomid? R=?

Comment

Kui võim ka vait jäi siis võis alaliskomponendi valjukasse lasta ja siis üsna tõenäoline läbi põlemine, siis juhtub sama ka järgmisega mis külge ühendad.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Nurga alt peale vajutades peabki krõbin käima,sest käib vastu mähist...voolu all olles käib ühtlaselt otse ja siis pole krõbinat.Usun,et viga pigem võimus.Proovi teise võimuga

Comment

Working...
                    X