Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
midbassi saaks sealt muidugi väga ilusat. ma huvipärast näppisin bassboxi, ning sellele valjukale on suht raske inverterkasti puhul häälestust leida. küürud jäävad üsnagi suured. ja üle 200 liitri kasti sa vist tegema ei hakka igastahes 30 liitrit kinnine kast, ning vatiini ka mehiselt, f3 sagedus 55hertsu juures.
Ei ole ta midagi nii s*** - ma pakun välja et kusagil 30 ltr kastis mängib küll ja päris kenasti. Ei pea minema ainult kinnise kasti peale, saab ka inverteriga hakkama, loomulikul kui võtta kasutusele vastavad abinõud.
Krt ma ei saa aru, mix on vaja just vented kasti, tekivad liigsed kohinad ja ebatäpsused sinusugusel ehitajal. Kinnine kast on väga hea, mängib kenasti, puhtalt ja konkreetselt!
Aga ex sa ise tead, ma proovisin ka BBP ja minu arust kinnise kasti graafik on ju täitsa söödav!
Sellel valjukal on tõesti päris head eeldused kinnises kastis päris hästi hakkama saada.
MIda sa üldse saavutada tahad? Tahad subbakat teha või hoopis midagi muud? Suurt SPL`i sealt subbaka jaoks ei saa, küll aga mõnusalt mahedalt mängiva asja küll.
tahks head bassi saada sellest v2iksest elemenist ,hiljem on plaanis osta Alpine SWE-1241 - 12", 30 cm subwoofer 200W RMS, kastile 1500.- vaatab kui sellest midagi head ei tule siis ostan selle! kust saab selle basspro proge v6i mis asi see oligi?
Comment