Teade

Collapse
No announcement yet.

Gas silver 10

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Gas silver 10

Mõtlesin et tahaks siukese supaka tuppa panna tuba iseenesest ei ole väga suur. Mul tuttaval oli 12'' versioon toas ja lärmas kenasti et elekter võeti välja. Ma päris tugevat tümmi ei taha aga see oleks vahepealne siuke. Loomulikult tuleb raha koguda selleks
    Aga mis teie arvate kas see sobiks tuppa ? Tuba ise kuskil 5x3m

Vs: Gas silver 10

Õige kastiga peaks mingit häält ikka tegema.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

Comment

tuttav rääkis et tal oli 12'' versioonile tehtud 170-175l kast ja kuskil 4 tollise läbimõõduga kaks toru umbest 20-25cm

Comment

Avastasin et on mingi ornžid supakad gasi poolt ja odavamad. Ehk siuksed http://www.autostore.ee/Multimeedia/...S/Toode/TNP696
        Kas kellegil on nendega kogemusi ? Teevad head häält ka ? Hinna poolest tunduvad normaalsed .

Comment

ise omasin Gas silver pro 12" elukat. ei häält teevad nad kõik ikka päris hästi, kui arvewstada hinda. kuid GAS-i probleem selles et "peaaegu" üle tampimist ei ole, kui taob, siis taob täiega üle ja kui ei siis norm. endal oli 60l inverter kast, 1x100mm. solgitoru. see 170liitrit on nagu ikka müstiliselt suur, sellises mahus juba PA kastid.
          päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Andke andeks mehed, aga ma ei saa teist aru. "lejutaja" poolt viidatud lingil on 12'' AUTO element, kuid tahad 10'' elementi. See 12'' element maksab 52 EUR. MIKS OMETI ei osta sa näiteks 10'' Visatoni bassikat, mis on mõeldud TUPPA, maksab 57 EUR ja ei pea talle nii palju võimsust sisse kütma. Näeb palju soliidsem välja kah minuarust, pole mingi bling bling. Õiges kastis teeb väga head häält.

Soovitan ikka rohkem panustada sellele, et mõelge oma projektid korralikult läbi, mitte ärge lahmige stiilis "sõbral oli, tahan ka samasugust".

Comment

Vaatasin jah, et visatoni 10'' bassikas maksab 57 euri. Vaatasin ka audese oma 75W104-4 maksab 63 euri. Kuna mingi 6 euri vahet siis võib juba ka audese oma osta, veits kvaliteetsem ka .

Comment

Esmalt postitatud lejutaja poolt Vaata postitust
                Kuna mingi 6 euri vahet siis võib juba ka audese oma osta, veits kvaliteetsem ka .
                Võtaksin siiski Visatoni! Uuri vähe kasvõi siitsamast foorumist, kui palju on Audese bassivaljukate parandamise teemasid. Helil minumeelest vahet ei ole.

Comment

mul mitu aastat olnd audes 75w104.pole kordagi parandand. Kõik oleneb kasutusest jne.kui ikka valjukas xmaxi piiri peal koguaeg siis laguneb ära.
                  75w104 muidu hea aga väikses toas temaga head matsu ei saa.olen proovin 12m2 tuba vs 25m2 tuba. suuremas toas oli bass üli mõnus.

Comment

Working...
                  X