Teade

Collapse
No announcement yet.

King Audio 12 kast\filter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

King Audio 12 kast\filter

Kui suur on õige King Audio 12 kasti suurus?? ja filtrit olex ka tarvis!!
    ja ärge öelge kasuta BassBox-i, ma ei sa selest aru :'(
    ette tänx

ja ärge öelge kasuta BassBox-i, ma ei sa selest aru :'(
    ja ma ei saa aru miks on vaja aidata inimesi, kes iseennast ei aita.

Comment

ja ärge öelge kasuta BassBox-i
      Kasuta Bassbox-i. :-*
      Aga tegelikult on olemas üks selline hea leht nagu siin kasutajal ERGOH`l - uuri seda.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ärge jahuge vaid raakike küsimusest

Comment

Soovitan sul siia vaadata:http://www.hot.ee/ergoh
          Uuri nati

Comment

King Audiole seal kaste hullumiseni... Vaata milline kõige rohkem meeldib ja hakka ehitama...

NB!! Inimesed nii krdi laisaks läinud... Kõik tuleb kandikul ette kanda..

Comment

filter skeemi ja tetalie olex ka tarvi
              kasti mõõte olex ka tarvis

Comment

Olex vaja, olex vaja. Paljugi mis olex vaja, ise tuleb kah midagi ära teha. Tee kast 75liitrit ja vent 70x150. Ülejäänuga peaxid ise hakkama saama või mis ? Filtri juppe saab poest, skeem arvuta mõne targa programmiga ntx JBL speakershop.
                kris@andmevoog.eu

Comment

Tahad filtrit - mul on pakkuda. Võta privas ühendust, seal räägin täpsemalt edasi.
                  Saab ehk seda segadust siin natuke vähemaks, ehk ei tee siis iga küsimuse kohta eraldi teemat.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ostsin kaks 12" king audiot.
                    Kas keegi oskaks öelda kui suur see kasti maht [(ja inverter(id)] peaks olema, kui mõlemad elemendid ühte kasti panna.

Kasti tahan panna autosse...

Comment

Tee kaks eraldi kasti, koos on natuke jama.
                      Kui üks läbiläheb hakkab teist segama ja kahte kasti saad ka eraldi panna

Comment

ma ise ka ei jagand bassbox-ist nokutki aa võtsin asja ette ja värk on igati loogiline ning lihtne. Sain ilusti kasti valmis heade mõõtudega. Nõuad teadmisi mille eest tuleks tegelt maksta. Ergoh-i lk on ju õpetusi nii et tapab, sellel eesmärgil vist saigi see lk tehtud nagu kõlakad räägivad.
                        Mattias

Comment

Tee kaks eraldi kasti, koos on natuke jama.
                          Kui üks läbiläheb hakkab teist segama ja kahte kasti saad ka eraldi panna
                          Tegelikult segama ta ei hakka, lihtsalt kast jääks liiga suureks. Katkine element teeks muide ka häält tänu rõhule mis teda tagant taob.
                          Mattias

Comment

kast sai valmis tehtud (140 l) ja toas keskuse taga on bass viimase peal - nüüd veel autosse ja ;D

Comment

Working...
                            X