Teade

Collapse
No announcement yet.

Kenwood SW-505D subw. probla

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kenwood SW-505D subw. probla

    Oman Kenwood SW-505D subbakat ja oleks selline küsimus.
    See on aktiivne subbakas ja tal on Auto Shut-off funktsioon, mis lükkab subbaka standby'sse, kui sisendis ei ole signaali umbes 8 minuti vältel. Niipea kui sisendis signaal taastub ärkab subbakas jälle ellu.
    Aga vot sellega on selline jama, et kui natuke vaiksemalt muusikat (või mida iganes) kuulata, arvab subbakas, et signaali pole ja viskab end standby'sse, kuigi on kõrvaga kuulda, et enne standby'sse minemist oli bass olemas.
    Kas seda funktsiooni oleks võimalik kuidagi erksamaks timmida või siis üldse ära keelata? Kas selleks peab subbaka lahti keerama ja sealt mingit pottekat või midagi otsima? Kas kellegil on kogemusi sarnase probleemiga?

    #2
    Seal sees peaks olema potekas, võ joru takisteid, ei oska konkreetse mudeli kohta öelda, iagatahes seda tuleks proovida kruttida ja siis vaadata ja kuulata, millal paras saab! Või siis teine variant on juhe ümber joota, et power signaal ei jookseks läbi standby lüliti ja pote, aga siis tuleb seda manuaalselt ise koguaeg sisse/välja lylitada!
    Sogane sai aga...

    Comment


      #3
      pidin just sama teema tegema! tundub, et see mingi tüüpiline viga selle auto standby'ga.

      aga kuda seda botekat leida? seal neid ilmselt rohkem kui üks. skeemi muidugi ple.

      Comment


        #4
        vea näpuga järge, see peaks ysna nupu juures olema, mul on otse nupu juures!

        Comment


          #5
          Sai siis see subbaks lahti keeratud, aga kahjuks see osa kus toitelüliti ja tõenäoliselt ka potekad on, asub subbaka esipaneelile paigutatud plokis ja seda lahti kakkuda ilma suurema lõhkumiseta ei õnnestu. Seal on õhukindluse tagasmiseks kõik paksult liimiga üle kallatud.
          Sai timmitud hoopis võimu settinguid (põhikõlarite võimsust kärbitud -10dB). Nüüd peab voluumi juurde keerama, et kostuks sama valjult kui ennem ja subbakas läheb ka ilusti tööle.

          Comment

          Working...
          X