Teade

Collapse
No announcement yet.

;Dkas s30 elemendist saab mingi supaka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

;Dkas s30 elemendist saab mingi supaka

kas s30 elemendist saab mingi supaka,tahaks midagi korralikumat aga raha vähe :-[..Äkki keegi on sellest midagi teinud ja annaks nõu.ise arvasin et sebiks kuskilt orginaal kasti (endal ainult elemendid) ja paneks filtri vahele,aga äkki on kellelgi mingi parem idee... ???

Saab lüll. Tee 10 l kast ja toru 38x150.
    kris@andmevoog.eu

Comment

http://www.hot.ee/m2tt/

Kusagil on mul selle kasti mõõdud kah. Kui vaja, võin otsida!
      Minu kodukas

Comment

oleks väga tänulikk,kui see sinu tehtud oli siis küsiks sellist asja et kas see tegi ka head äält ja mis filtri sa sinna vahele panid ???

Comment

oleks väga tänulikk,kui see sinu tehtud oli siis küsiks sellist asja et kas see tegi ka head äält ja mis filtri sa sinna vahele panid ???
          Selle tegi M2tt... Msn on tal matt848@msn.com

Comment

Nagu Ergoh ütles, asja ehitas M2tt. Kasti mõõdud olid sellised: 473mm, 260mm, 260mm (välisküljelt, 2cm sapuruplaat materjaliks) 2 venti, 4cm diameeter ja 18cm pikad. Oli vist nii. Eks M2tt oska ise paremini öelda.
            Minu kodukas

Comment

suured tänud

Comment

tal läks see proiekt maksma185 eeq mull ei lähe sentigi.. ;D kas ei oleks parem kui need kõllid esiseina külge sisse poole kinnitada,olen kuulnud et nii on heli palju parem..

Comment

Vaevalt, et sul kõlarid sentigi ei maksnud.
                  See kas paned kõlarid esiseina külge või teed süvendid ei oma eriti vahet, rohkem ilusam kui nad seespool on.

Comment

selliste elementidega ei märka sa mingit vahet.
                    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

kõllid mingi 100 aastat tagasi ,, mul ei ole seda süvendit millegiga teha,siis oleks targem sisse panna , pärast panen mingi riide ette.. :

Comment

ma arvan et keegi võiks teha ühe sisuka teema filtrite kohta,,olen siin foorumis paliju ringi vaadand aga ei ole leidnud kohta kus otsast lõpuni oleks kõik ära selletatud,otsingutest tulevad ainult ingliskeelsed lehed ja sealt nagu palju aru ei saa,äkki keegi ütleks kus neeid juhiseid saada.. ???

Comment

äkki oli raamatus "Raadiolülitused" juttu, korrigeerige mind, kel raamat, kui vale jutt.

kui juba tahad põhjalikult teada, siis peaks selle kõrval inglise keel lapsemäng olema
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

äkki oli raamatus "Raadiolülitused" juttu, korrigeerige mind, kel raamat, kui vale jutt.

kui juba tahad põhjalikult teada, siis peaks selle kõrval inglise keel lapsemäng olema

Radiolülitustes olemas jah filtritest teema.

Comment

oi , seal raamatus on igasugust huvitavaid asju . filtritest on ka ikka päris mahukalt kirjutatud :P

Comment

Working...
                              X