Teade

Collapse
No announcement yet.

;Dkas s30 elemendist saab mingi supaka

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jah... tegin sellise asja ja olen selliste kõlarite kohapealt täitsa rahul... aga plaanin uba väheke võimsamat asja... arvatavasti mingit 100W audest!!! aga see plaan jääb mingi suvesse!!!ja see lähex tuppa võib-olla see audes... aga teema juurde tagasi, et supakas on nagu sedaan autos ja annab normilt... kuigi võix rohkem olla aga talvel ei kuule auto häält kui rallit tahad sõita siis ple asjast kasu eriti!!! ja asi kipub lendama seal taga ka kui järsemalt keerata autoga nii et tahax nõu saada kuidas see sinna kinni panna... krõpsudega??? mul on auto pagass selline mis võtab krõpsu kinni ilust nii et olex see hea lahendus???
    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

jah... tegin sellise asja ja olen selliste kõlarite kohapealt täitsa rahul... aga plaanin uba väheke võimsamat asja... arvatavasti mingit 100W audest!!! aga see plaan jääb mingi suvesse!!!ja see lähex tuppa võib-olla see audes... aga teema juurde tagasi, et supakas on nagu sedaan autos ja annab normilt... kuigi võix rohkem olla aga talvel ei kuule auto häält kui rallit tahad sõita siis ple asjast kasu eriti!!! ja asi kipub lendama seal taga ka kui järsemalt keerata autoga nii et tahax nõu saada kuidas see sinna kinni panna... krõpsudega??? mul on auto pagass selline mis võtab krõpsu kinni ilust nii et olex see hea lahendus???
      tee sinna mingid metallist kronsteinid, millega ta näiteks aknalaua külge ära saad fikseerida.

Comment

aknalaua??? huvitav aga mul asi autos ju... ja ei taha eriti nagu kuhugi auke puurida ka...!!! see on tingimus... igast asjalikke mõtteid ootan!!!

Comment

aknalaua??? huvitav aga mul asi autos ju... ja ei taha eriti nagu kuhugi auke puurida ka...!!! see on tingimus... igast asjalikke mõtteid ootan!!!
          Sellega ytlesid asjalikest m6tetest 2ra. Kui puurida ei taha, siis oma krõpsudega j2nnates sa kyll kaugele ei j6ua.
          kris@andmevoog.eu

Comment

no siis ole hea mees räägi, mis keretüübiga su auto on ja kus ta sul üldse asub? pagassis ikka eeldatavasti. need krõpsud unusta ära ma arvan. tegu on ikkagi, noh niivõrdkuivõrd, subwooferiga, mis peab stabiilselt kinnitatud olema.

Comment

kui ma õieti aru saan , siis auto oli sedaan ja võid ju veel rihmadega kuhugi kinni panna .. ?

Comment

ehh, no võid ju teibiga ka panna. aga see ei ole miskit sorti korralik lahendus.

Comment

no igaljuhul suured tänud teile igast mõtete puhul... aga jah auto on sedaan!!!

Comment

no igaljuhul suured tänud teile igast mõtete puhul... aga jah auto on sedaan!!!
                    Mis raskus see on siis paar väikest auku puurida ja nurkadega paika t6mmata ?
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Mis raskus see on siis paar väikest auku puurida ja nurkadega paika t6mmata ?
                      a vb ta ei taha licalt autot ära rikkuda .. või pole tema auto või midagi sellist ....

Comment

a vb ta ei taha licalt autot ära rikkuda .. või pole tema auto või midagi sellist ....
                        no siis peab ta lihtsalt väga jama tulemusega leppima. subwoofer ei ole ju ometi mingi ohukolmnurk mille kärtsudega saab riide külge tõmmata, et ta pagassis edasi-tagasi ei sõidaks. kui nüüd mõnede aukude puurimine on suur ohver, siis jah, kahju.

Comment

Autot ära rikkuda ? Ega keegi sul ei käsi jõuga kallale minna, sellejaox on mõistus ;D
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Autot ära rikkuda ? Ega keegi sul ei käsi jõuga kallale minna, sellejaox on mõistus ;D
                            ;D võibolla kyll , aga kes teab mis mees ta on .. a vb pole võimalusi või licalt ei viici hakata puuridega jängama :P võimalusi on palju

Comment

Kuidas ta siis kasti kokku sai ? Naabrimees ladus kahe õlle eest kokku ? Ma usun, et asi ei ole viicimises - kast, nagu näha, püsib täiesti kenasti koos. Ehk tõesti asjatu kartus kuidagimoodi auto ära rikkuda ?
                              kris@andmevoog.eu

Comment

vaadake... asi selline ju ma olen 14 ja kohe varsti saan 15... ja auto on isa oma nagu.. ja ta ei luba sinna midagi puurida... ära pole siin midagi rikkuda ja viicimist on ka aga lihtsalt ei lubata... aga vend nagu selline rallimees ja tahax rallit sõita aga supakas raisk ju nii libe et kohe hakkab taga libisema... pinda käib see lihtsalt kui keerad ja järsku käib vihane kolakas!!! vot selline asi on mul... kui olex teeksin enda autosse igast stuffi aga vanamees ei luba oma autot näppida...

Comment

Working...
                                X