sain selle valmis, ;D,aga võimsust jääb väheks,pass on muidu normaalne..kahjuks ei saa pilte panna sest mul ei ole digikat aga ega seal midagi vaadata ka ei ole sest ma mingit erilist viimistlust ei teind,filtriga oleks muidugi parem aga jah..SAIN sõbra käest 2 soni auto kõlli nominaal mingi 40w maksimum 250w 4 oomised.aga nendega ei olnud rohkem andmeid kaasas ja ma tahaks neile mingid kastid teha tuppa,,arvatavast teen nendest mingi supaka sest ta võttis kõrged küljest ära ja nüüd on ainult passikad,,kas ma pean siis kinnise kasti tegema :-/tahaks ikka inverter kasti :'(
Teade
Collapse
No announcement yet.
;Dkas s30 elemendist saab mingi supaka
Collapse
X
-
Lugesin siit nüüd ühtkomateist välja aga kontrolliks ikka:
Tehtud siis supakas (kui seda niimoodi nimetada võib ;D ) 2 s-30 elementi kahekambrilises kinnises kastis, filtrid vahel (Indrek tegi). Kast ise on vana sahtliplokk sest tundus nii lihtsam. Tegin õhukindlaks, vahesein hoiab jäigana jne. Proovides mürises küll aga just nimelt mürises, sellist matsu nagu ei tulnud, bass oli suht "laialivalguv". Liitreid kahe kambri peale kokku 38, seda vist way liiga palju s-30 jaoks. Membraan vehib tohutu amplituudiga. Kas siis vasturõhk liiga väike ja tuleb mahtu vähendada? Vatiini seintel-põhjas umbes 30-40% kasti mahust. Ümber teha hästi ei viitsi aga kas penoplasti kõlbab sisse toppida???
Ärge näkku lööge see mu esimene käeharjutus antud alal :-[
Comment
-
Karta on et tibake palju mahtu tuli - kunagi proovides sama vlajukat kusagil le 20 liitrises kastis, olid samad sümptomid.
Proovi kasti mahtu vähendada, vaata, mis siis juhtub.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Jepp, lõikan prooviks penoplastist kasti seintele katted, esialgu võidab selle paksusega juba 8 liitrit kambri kohta. Eks näis :PS A CSiberian Audio Concept
Comment
Comment