Teade

Collapse
No announcement yet.

Pildid lõpuks minu woofrist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pildid lõpuks minu woofrist

Niisis sain lõpuks digika ja tegin kiir korras pildid oma valmis subwoofrist..kahjux jah töökäigus pilte ei õnnestunud teha.. :-/..www.hot.ee/allar0 kahjuks töötab ainult esimene link ..teised projektid pole lihtsalt veel valmis...aga okei igasugused ettepanekud ja kriitika on teretulnud muidex asi on myygis:P!!  
    F&F

pildid on liiga suured

Comment

pildid on liiga suured
      kas saa mõtled et liiga palju kaaluvad ja ei saa avada ve?
      F&F

Comment

Hea kui inimesel aega ja tahtmist on, isetegemisrõõm ja endatehtu on ikka kõigeparem. Kuid hiljem on seda väga raske müüa, sest teised, kes ei ole asjaga kokku puutunud, ei oska töö raskust ja sellele kulunud aega hinnata.

Ka mina hindasin ennast pioneeri kasti tehes natuke üle, tööks kulunud aega hinnaga võrreldes, mis ma alguses küsisin, vaata, et jään või miinustesse.

koduleheküljele projektidest pilte võid ülesse panna selle programmiga, hetkel natuke suured:
        http://www.ornj.net/ Web Album Generator
        väga lihtne, muudab ise pildid väiksemaks ja saad kommentaare ka alla kirjutada.
        BassZone

Comment

njah nii ta kipub olema ...muudan pildi kohe varsti väiksemax..aga mis suurim miinus asja juures on see et nii palju kui küsin ongi asi maxma läinud ei tha midagi pealt võtta... kuna raha kiiresti vaja... :-/ aga jah...
          F&F

Comment

Palju selline element poes maxab?

Comment

siis kui ma ta ostsin oli ta noor tehnikus 1700.-
              F&F

Comment

mudugi valimuse poole pealt voiks natsa kiruda
                aga esimese projekti kohta taitsa ok

Comment

mudugi valimuse poole pealt voiks natsa kiruda
                  aga esimese projekti kohta taitsa ok
                  mida täpsemalt kiruda? (siis ma tulevikus tean) 8)
                  F&F

Comment

need liistud võiksid küljepealt ära võtta, siis juba välimus normaalsem ja ei hirmutaks ostjaid ära.

et midagi seest vaadata oleks, peaksid vati vatiiniga asendama ja korralikult seina külge kinni liimima, siis võid kasvõi neooni sisse panna

auk pleksiklaasi jaoks - seal oleks võinud riide servad sissepoole ära keerata, et ei oleks plaadi servi näha

sellest ma ei saa täpselt aru, millest need torude ümbrised on tehtud, kuid sinna võid väga vabalt vineerist rõngad teha, hea lihtne töödelda, hiljem värvid mustaks

need kõik tehtud, on kastil juba päris hea välimus
                    BassZone

Comment

Ma lisaks veel seda, et IMO koju riidega kaetud kõlarid ei sobi. Korralikult viimistleda pole kuigi raske, kui ainult viitsimist on. Sul tundub seda ylegi olema

Muidu täitsa fine projekt.

Kuidas need torud nyyd on ?
                      kris@andmevoog.eu

Comment

need liistud võiksid küljepealt ära võtta, siis juba välimus normaalsem ja ei hirmutaks ostjaid ära.

et midagi seest vaadata oleks, peaksid vati vatiiniga asen dama ja korralikult seina külge kinni liimima, siis võid kasvõi neooni sisse panna

auk pleksiklaasi jaoks - seal oleks võinud riide servad sissepoole ära keerata, et ei oleks plaadi servi näha

sellest ma ei saa täpselt aru, millest need torude ümbrised on tehtud, kuid sinna võid väga vabalt vineerist rõngad teha, hea lihtne töödelda, hiljem värvid mustaks

need kõik tehtud, on kastil juba päris hea välimus
                        tsiklimees vottis sonad suust, tegelt oli jah koik sama mis tsiklimees kirja pannud

Comment

jah..täitsa head ettepanekud ..torude ymbrised muidu ongi vineerist aga jah need lähevad kindlalt vahetusse kuna jäid koledad :-/ torudega on selline lugu et arvatavasti värvin nad varsti mustax
                          to dixo: toru pikkusteks tuli midagi 17 cm mudugi oleks võinud olla pikemad aga "aknast" oleks olnud siis kole vaadata :-/ sellise pikkusega jäigi häälestus sagedus 40Hz
                          F&F

Comment

ütleme et seimene kast oli täiseti kobe.kuigi ma oleks soovitanud proovida mõne audese elemendi peal.aga kui raha on siis miks mitte.

Comment

siis kui mina seda kasti tegema hakkasin ei olnud veel audese uut elementi väljas..(no offence)aga vana 10" jäi natukene nagu väheks :-/ vähemalt mulle tundus nii...võibolla ma suts kangemate elementidega lihtsalt harjunud.. :
                              F&F

Comment

Working...
                              X