Teade

Collapse
No announcement yet.

Pildid lõpuks minu woofrist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No vaeva on ikka nähtud. Räägi kuidas heli on, see vast ikka põhiline?

Comment

heli on täitsa mõnus kui mingi korralik võim järgi..sai autos proovitud ühe JBL võimu järgi (täpselt enam ei mäleta aga 1.360 oli vist) siis müristas küll..aga toas polegi asja eriti kuulata saanud pole sellist võimu :-/
      F&F

Comment

niih..nyyd ka yhe mu sõbra supaka pildid yleval( pyramide) jällegi igasugu kommentaarid teretulnud..kuigi ei oska mina nendele vastata ..pole minu tehtud..:P
        F&F

Comment

ilus. kuidas mangib?

Comment

nii palju kui mina seda kuulasin siis arvestades et element pole väga võimas mängis minu meelest vägagi hästi
            F&F

Comment

nii palju kui mina seda kuulasin siis arvestades et element pole väga võimas mängis minu meelest vägagi hästi
              noh elemendi peal on ju kirjutatud et max 200w 100w rms peaks ju olema voi on see siis vahe? ;D

Comment

offtop sorry ei tahtnud lihtsalt selle parast uut teemat alustada. http://www.zone.ee/drumstation/drumstation...s/P1060310.html tahaks teada mis element seal on akki keegi oskab ooelda?

Comment

noh elemendi peal on ju kirjutatud et max 200w 100w rms peaks ju olema voi on see siis vahe? ;D
                  ei tea midagi 100w rms..kardan et element kannatab natuke isegi vähem :-/ a nuh mudugi oleneb kõik ka ruumist kus kuulata:P
                  F&F

Comment

offtop sorry ei tahtnud lihtsalt selle parast uut teemat alustada. http://www.zone.ee/drumstation/drumstation...s/P1060310.html tahaks teada mis element seal on akki keegi oskab ooelda?
                    meenutab v2he KA-d ;D
                    <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

meenutab v2he KA-d ;D
                      No niipalju kui mu silmad veel seletavad, see tavaline kontserdivaljukas, niiet su pakutud King Audio langeb ära

Comment

enda tehtud ...ästi tehtud
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                        X