Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 100w100-6-le kasti ehitamise abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes 100w100-6-le kasti ehitamise abi

Tere.
    Oskaks keegi aidata ehitada audes 100w100-6 ' le kasti , mis mängiks räpi ja dubi ?
    yees

On sul olemas see element või alles tellid ?

ütleme kast võiks sul olla 50-60L suuruses. Seda ma ei oska õelda mis kujundus peaks sellel kastil olema. Aga oleneb see kas sa tahad puhast heli kenat sujuvat bassi või tahad sa rohkem tümpsuvamat. Sujuv bass oleks siis kinnises kastis, ja tümpsuvam mis annab vähem kvaliteeti arvatavasti oleks inverteritega .
    viimati muutis kasutaja Scott; 17 m 2011, 06:52. Põhjus: kokku

Comment

Vs: Re: Audes 100w100-6-le kasti ehitamise abi

hmm, element on ise pm olemas, nii kui rahad liikuma saan . seda ma tean , aga basstestiga nukerdasin ka .. graafik ei jää väga ilus .. tahaks kuskil 35 hz peale müttama saada aga saan 110 db pealt 50 hz :/
      yees

Comment

bandbass kasti see peaks suht kõvasti mürtsuma aga audese valjukas võib nõrgaks jääda... selles mõttes ,et vuntsid võivad ära kiirelt väsida või midagi.
        seda vuntsijuttu on räägitud aga mul enda oma on ika veel korras,eks oleneb sellest ka kuidas kasutada.

Comment

mulle ütles ka sõber, et mul sureb see audes ära kuna mul alati vaja volüüm põhja lükata ( kuid kas oskab keegi bassboxiga mulle projecti teha ? )
          Tundub norm ?Click image for larger version

Name:	bassbox.jpg
Views:	1
Size:	189,4 KB
ID:	865912
          viimati muutis kasutaja idavärav; 16 m 2011, 14:49. Põhjus: graafik
          yees

Comment

Ise häälestaksin kasti tunduvalt madalamale...mingi 35-40hz. Praegu tuleb sul päris suur muhk sinna 55hz peale...katsu graafik sirgemaks ajada

Comment

oskaks vaid .
              ehk aitaksite ?
              yees

Comment

Mis ma muud oskan öelda, kui et - RT(F)M. Bassbox pro manuaal on päris asjalik.
                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
                  selles mõttes ,et vuntsid võivad ära kiirelt väsida või midagi.
                  seda vuntsijuttu on räägitud aga mul enda oma on ika veel korras,eks oleneb sellest ka kuidas kasutada.
                  See väike lõiv oskamatu kasutamise puhul.

Mis muusikat sa kuulad et 35 Hz vaja on. Kui volüüm vaja põhja kogu aeg lükata siis pigem tekitagi kuskile sagedusele mis sulle meeldib pisike muhk, saad oma tümpsu ja ei pea niipalju "volüümi" ka panema.

Comment

Bassbox Pro fail manuses - 100W100-6.zip
                    Lühidalt, 70 liitrit häälestusega 30 Hz on paras. 110 mm diam. solgitoru 310 mm pikk. Mehaaniline vöimsustaluvus 160 W, soovitan vähemalt 12 db/okt. körgpääsfiltrit 25 Hz peale.
                    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Selline küsimus ,et mis vahe on 12 db/oct ja 24db/oct

Comment

mida suurem on number seda 'järsemalt' langeb heli valjudus

Comment

tuleb selline . Click image for larger version

Name:	bassbox111.jpg
Views:	1
Size:	169,5 KB
ID:	865915 ning kust saab körgpääsfiltrit osta ?!
                          yees

Comment

Liiga väike ja liiga körgele häälestatud. Alla 70 liitri ja üle 30 Hz pole mötet - tegu on ikkagi subwoofri valjukaga. Körgpääsfiltri teed ise - 1 opakas ja möni konde-takisti, pluss toide. http://sound.westhost.com/projects-3.htm Vöi osta Behringer DCX2496 vöi miniDSP.

Comment

kasti andmed andis " basssoundman " ma kahtlen et ta eksib, ning usaldan teda rohkem
                              yees

Comment

Working...
                              X