Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
ütleme kast võiks sul olla 50-60L suuruses. Seda ma ei oska õelda mis kujundus peaks sellel kastil olema. Aga oleneb see kas sa tahad puhast heli kenat sujuvat bassi või tahad sa rohkem tümpsuvamat. Sujuv bass oleks siis kinnises kastis, ja tümpsuvam mis annab vähem kvaliteeti arvatavasti oleks inverteritega .
viimati muutis kasutaja Scott; 17 m 2011, 06:52.
Põhjus: kokku
hmm, element on ise pm olemas, nii kui rahad liikuma saan . seda ma tean , aga basstestiga nukerdasin ka .. graafik ei jää väga ilus .. tahaks kuskil 35 hz peale müttama saada aga saan 110 db pealt 50 hz :/
bandbass kasti see peaks suht kõvasti mürtsuma aga audese valjukas võib nõrgaks jääda... selles mõttes ,et vuntsid võivad ära kiirelt väsida või midagi.
seda vuntsijuttu on räägitud aga mul enda oma on ika veel korras,eks oleneb sellest ka kuidas kasutada.
mulle ütles ka sõber, et mul sureb see audes ära kuna mul alati vaja volüüm põhja lükata ( kuid kas oskab keegi bassboxiga mulle projecti teha ? )
Tundub norm ?
viimati muutis kasutaja idavärav; 16 m 2011, 14:49.
Põhjus: graafik
selles mõttes ,et vuntsid võivad ära kiirelt väsida või midagi.
seda vuntsijuttu on räägitud aga mul enda oma on ika veel korras,eks oleneb sellest ka kuidas kasutada.
See väike lõiv oskamatu kasutamise puhul.
Mis muusikat sa kuulad et 35 Hz vaja on. Kui volüüm vaja põhja kogu aeg lükata siis pigem tekitagi kuskile sagedusele mis sulle meeldib pisike muhk, saad oma tümpsu ja ei pea niipalju "volüümi" ka panema.
Bassbox Pro fail manuses - 100W100-6.zip
Lühidalt, 70 liitrit häälestusega 30 Hz on paras. 110 mm diam. solgitoru 310 mm pikk. Mehaaniline vöimsustaluvus 160 W, soovitan vähemalt 12 db/okt. körgpääsfiltrit 25 Hz peale.
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Liiga väike ja liiga körgele häälestatud. Alla 70 liitri ja üle 30 Hz pole mötet - tegu on ikkagi subwoofri valjukaga. Körgpääsfiltri teed ise - 1 opakas ja möni konde-takisti, pluss toide. http://sound.westhost.com/projects-3.htm Vöi osta Behringer DCX2496 vöi miniDSP.
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment