Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis arvate sellisest kõllist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Miks 4x200w rms võim ? sulle piisab 1x100w rms võimendist küll ja küll. Enamjaolt igal võimendil on sisseehitatud crossover, ise sinna aretada peale seda midagi mõtet pole.
    kris@andmevoog.eu

Comment

srry dixo aga sõna crossover ei ütle mulle midagi (minu enda harimatus) ja kui ma tahan 75W104-4 lisaks 2 tavakõlli ka veel järgi ühendada, kuidas siis 1X100W RMS'ist piisab? Oh rakse selle supakaga ikka..... terve teadus

Comment

Kui vähegi korralikumat tulemust taga ajada, siis ei tasu atzz-i juttu kuulata. Loba. Võimendi peaks olema tibakene võimekam, kui basselement. Alavõimendatud element peab taluma "kandilist" signaali, mis kokkuvõttes elemendi ära suitsetab. Seda aga me ei soovi, exole ? Samuti ei tasu ka nyyd 2-3 korda võimekamat võimendit järgi lükata, ka ülevõimendatud elemendil on oma piirid ning need on juba selgesti kuuldavad, teinekord(kurvemal juhul) nähtavad :P
        ei ole sinuga kohe mitte nõus. :-/Vot pole tõesti suutnud lahjema võimuga võimsamat kõlarit läbi lasta.Võimsama võimuga küll.Kandilist signaali peab kõll alles siis taluma, kui nupu keerajal pole kõrvu.Rõhutan, et ennem pane parem kõlar kui võimsam võimendi!!!Ei ole mõtet voolu raisata salongi kütmiseks.Häält teeb ikkagi kõlar mitte võimendi, niiet panusta kõlarile.
        muusika on kuulamiseks

Comment

Kui sa suudad võimsama võimendiga oma kõlarikese läbi lasta, siis samamoodi võib ju öelda, pole kõrvu peas! erinevatel inimestel on erinev lähenemine.
          kris@andmevoog.eu

Comment

njaa...isegi 4x100w rms auto võimu eest kysitaxe juba "HEAD" hinda nii et jah ma vaatax ka midagi 1x100 vms...
            F&F

Comment

Pealegfi pole selle elemendi juures midagi 4 kanalilise võimendiga teha.
              kris@andmevoog.eu

Comment

tnx teile - seda tahtsingi teada.... siis võtan 1x100RMS

Comment

irw see teema oli ju selle car technicsi kõlli kohta : kuid jah paljud teemad muutuvad teiseks teemaks üldse

Comment

Esimese variandi kõllil jah sagedusala kah veel nõrk...
                    TFK Audio
                    #tfkaudio
                    http://www.facebook.com/tfkaudio/
                    http://tfkaudio.blogspot.com/
                    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Working...
                    X