Teade

Collapse
No announcement yet.

Odavaim 18" lahendus mida proovida (Koju)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Odavaim 18" lahendus mida proovida (Koju)

Sorry, väljendasin end valesti vist. Clippimine vist see kui valjukast kostub juba prügi...
    Mõtlesin seda, et mu võimul on kummagi kanali kohta 1 tuli mis hakkab vilkuma kui arvutist volumet lisan....veel juurde keerates läheb ta päris põlema ja kui veel juurde keeran ilmuvad ilmselged moonutused.
    Lootsin, et see süttib ehk liiga vara kui arvuti helikaart talle plärinat ette saadab vms. DDT oli äkki selle ledi juures kirjas. Kui see nii pole siis on mul vist võimsamat võimendit vaja.

Ja selline küss veel, et kas kick oleks valjem, kui paneksin 2 valjukat rööbiti ja lükkaks võimu silda? siis oleks justkui 4 oomine valjukas sillas....mis on iseenesest lubatud (Vahepeal käib muidugi 3 oomipeal ära) või tapaks see võimu liiast?

võimu manual siin: http://porsche-foorum.org/album/albu...u%20manual.pdf 8.5 mul siis.

Comment

Ma ei usu et sul just võimsamat võimendit vaja on hetkel. Proovi see sildamis värk ära. Kirjadejärgi peaks kannatama.Kodus 24/7 ju ei kuula clipi piiril seda et see otsaks võiks anda. Setup hoia nii et võim töötab umbes 3/4 nivoopeal ja arvutist hoia signaal 1/4 peal.

Üldiselt soovitan mingi asjalik vend endale külla kutsuda kes vaatab su süsteemi üle. Odavalt tahad saada rahuldavat soundi, siis peab üldseadistuse väga hästipaika saama.

Hea oleks ka kui sa foorumise kirjutaksid rohkem infot ühtekohta et ka uusvaataja saab aru mis süsteem( element, võimendi , kast, eq jne )
      40,000 watts anyone?! Professional amplifiers from www.audiotec.ee

Comment

Tänud abi eest. Süsteemi kui sellist polegi ja seepärast pole ka mingit listi. Mida ma sellelt kompotilt ootan on jõuline bass, arusaadav vokaal ja mitte kõrva peksvad kõrged.

Bassiks siis 2x the box 18 ja bassi toidab ülal nimetatud peavey 8.5
        Kesk+kõrgeid mängivad hetkel teleka kõrval olevad visatoni valjukatega ise tehtud kastid (kummaski 2xw130s ja sc10n) Noid toidan vanakooli technicsi ressiga, millel lihtsalt ekva esimesed pulgad maha tõmmatud, et kannataks valjemalt mängida.
        Ja kogu heli tuleb misiganes arvutis.

Muusika nautimiseks ma seda ei kasuta. Pigem on see nädalavahetuste mänguasi kui on põhjust midagi tähistada või niisama isu tuleb valjult kuulata.

Tulevikus loodan leida võimalusi et soetada ühenäolised:
        plaadimängija / võim kesk-kõrgete kastidele / eelvõim bassivõimule

Kas see sinu viidatud odav jumpstükk on piisavaväljundvõimsusega ja ei vaja lisa eelvõimu?
        Lugupidamisega,

Comment

Mina hakkaks mõtlema nii pidi.

Mingi ok helikaart kodukaustuseks . Edasi peaks mõtlema välja mis sul soundi protsessiks tuleks(aktiivfilter, eq) . Siis võimendid bassile ja ülemisele osale.

Enne kui midagi ostma asud uuesti. Ürita olemasolevast maksimum välja võtta.

Millega sa bassi filterdad? Saad mingi joonise teha mis moodi su helisüsteem jookseb?

Comment

joonise tegemisel pole väga mõtet kuna asi on liiga lihtne

Nimelt kasutasin bassi filtreerimiseks alul seda teadatuntud odavat aktiivi mis kolmes astmes reguleeritav on aga kui valjemalt kuulata tahtsin siis lasen bassivõimu ja kõlaritesse täisriba ja kesk-kõrged reguleerin toda riba võimendava ressiga välja (reeglina oli siis umbes nii et kuni 250hzni täitsa maas ja 500ne pooleldi maas)

Väga kole lahendus kindlasti aga niikaua kui mu kesk-kõrged on sellised nagu nad on ei saa ma neid 18"seid vaid woofrina kasutada ja mängivad üsna laialt.

Käsin just poes ja ostsin miski koguse vähe paremaid juhtmeid ja üleminekuid. Kõrini sellest sitast mida oomipood müüb (neljast 1 on juba uuena katki, teine krõbiseb peale nädalast kasutamst ja üldse maru emased need odavad asjad) eks püüan ta siis sisse mängida ja proovi pärast selle aktiivfiltri ka vahele tagasi panna, siis kommenteerin kui nendega veidi harjun

Comment

Esimesed testitunnid seljataga Kõrvad annavad veel veidi tunda
              Ütleme nii, et täisribana kuulata ei kannata, Kesksagedus on julmalt vali ja kõrvadele veidi liig.
              Panin selle odava aktiivfiltri vahele ja lõikab 125hz pealt 18"sed ära ja ja ekvast tõmbasin kesksagedustel kuni 125ni maha ja kõlab väga kenasti kokku (Mind rahuldab) aga 18"ste bassisooritusvõime on "HEA" ei midagi ülisuperit aga teeb 15nestele igas asendis silmad ette ka ühe kanaliga nii et 3db peab igal juhul valjem olema (Ise pakun 6-9)

Veidi jääb nüüd kesk-kõrgetest puudu

Comment

Panid ka silda?

Comment

veel ei....oli nagu piisav esialgu ja hetkel veel sisse mängimise aeg kui ära harjun ja väheks jääb proovin kindlasti

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
                    Veidi jääb nüüd kesk-kõrgetest puudu
                    jeff, sa loed ikka igavesti rahuldamatu hing Selle vastu aitavad AINULT 4A või 3030 märgistusega lairibad ja sealt edasi Visaton Quadro...

ja mis peale seda tuleb...oleks siin eesti väikses riigis kõigil huvitav näha
                    viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2012, 07:48. Põhjus: ] puudus
                    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Visatoni quadro annab veel googeldada aga teised 2 nime on minu jaoks täiest võõrad
                      Uusi kaste ei viitsiks eriti ehitada, kas on võmalik et miskid 13cm valjukad m'ngivad mu olemasolevates (paarikümne liitristes) kinnistes kastides oluliselt valjemini kui ned w130Sid
                      No eks ma kuula, ehk ei vaja ma midagi (peale korraliku helikaardi või eelvõimu) sest praegu on arvutist põhjas, bassivõim põhjas ja kesk-kõrgete võim 70% peal ja bassivõimul enam tuled nii ei vilgu IBMi taga nagu ta seda ORDI taga tegi.

hakkasin mõtlema, et need ülakastid peaks ka nende w130s ide ja sc10n idega piisavad olema kui ma kuidagi paremini selle madala otsa enne võimendit ära lõikaks sest ekva tõmbab ju a-la 6db alla vaid.
                      Superlahe oleks kui oleks miski aktiivfilter mis võtab signaali ja jagab selle kaheks aga nii, et murdwpunkt on ka reguleeritav....maitea kas selliseid asju ka reaalselt olemas on.

mida üldse arvata mu hetkel kasutusel olevast 125hz murdepunktist? 80hz oli vaid imelik kumin, 250hz puhul hakkas miski liiga vali 150-250hz osa häirima.
                      viimati muutis kasutaja Scott; 10 m 2012, 07:49. Põhjus: kokku

Comment

regullitakse nii ,et vokaal ei kostuks.
                        Üldiselt selle odava filtriga on selline kogemus ,et arvuti lõikas paremini, bass oli sügavam ja valjukas kannata rohkem võimsust.
                        Kui tahad sujuvat üleminekut siis peaksid juba aktiivse crossoveri thomannist ostma.

Comment

ei ole eriline PA guru aga minujaoks lõppeb bass siiski 50hz. Tundub et sul kõlarid ei suuda tekkivat auku täita kui 80hz bassikat lõikad...

Comment

Sagel on suhtõigus. tundub et pead hakkama Pa tope ehitama http://hornplans.free.fr/midtop.html

Comment

Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitust
                              ei ole eriline PA guru aga minujaoks lõppeb bass siiski 50hz. Tundub et sul kõlarid ei suuda tekkivat auku täita kui 80hz bassikat lõikad...
                              lõikan koguni 125 juurest kuna muidu jääb jah korralik auk.
                              EDIT: seadsin nupud veidi ringi ja 80nelt lõigates on asi nüüd parem. Kuid max volumel kuulates on keskosa vähe sest kui keskriba alates 80nest hzist mängib tuleb piir nende väikeste kastidega suht kiiresti kätte.
                              viimati muutis kasutaja jeff01; 10 m 2012, 16:40.

Comment

Ma ei tea kas see link on õige aga vast on nähtav..... http://www.facebook.com/video/video.php?v=216556355109195&saved

N
                                üüd tegelen uste tihendamisega, ukseliistude kinnitamise, lambikuplite tihendamise ja muu jamaga sest mõnes toas on asi päris kohutav.....ka ei ole ma veel välja mõelnud norm lahendust etplaadid ja DVD-d riiulis seisaks ja hetkel on nad tihedalt kokku topitud lihtsalt.

Comment

Working...
                                X