Teade

Collapse
No announcement yet.

Odavaim 18" lahendus mida proovida (Koju)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Odavaim 18" lahendus mida proovida (Koju)

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
    No minu 18"ste katsetused said otsa seoses valminud kastide paari aastase kasutusega ja nüüd müügiga, et kõbinaga teisi hobisid toita. Sain paari aastaga üle sellest ulme bassi vajadusest ja viimasel ajal leian end kuulamas oma lahjasid techniksi kõlle ja häbi öeldagi mis plaate
    Ega ei taha küll midagi halvasti öelda, kuid kas pole asjast aru saadud või pole millestki aru saadud ja millestki ulme bassist pole juttugi ja selle pärast küll pole mõtet 18" toru kasutada ja see pole ka minu eesmärk olnud. Tegelik eesmärk on sisult suurem ja kaugem kui mingi jubeda tampimise saavutamine, umbes nii nagu suure sule padjaga pidevalt vastu pead.

Comment

??? Tegin 2011a selle teema, kui tahtsin nõu küsida teemal mida ehitada...teema arenes ning sain valmis esmalt ühe suure kasti, mille hiljem kaheks eraldi kastiks tegin....nüüd 2 aastat hiljem sai mul bassist isu täis ja müüsin oma kastid maha millest ka seda teemat teavitasin. Siis kargasid 7.nda lehekülje lõpuks sina välja "oma teemaga" "minu teemas" ja nüüd sa ei taha midagi halvasti öelda?
      viimati muutis kasutaja jeff01; 30 m 2013, 20:34.

Comment

Nii.. panin tähele, et Thomannis suhteliselt soodsa hinnaga Behringeri 18" jurakad saadaval. Mudeliks VP1800 S. Link: http://www.thomann.de/gb/behringer_vp1800_s.htm

On kellelgi nendega kogemusi ka? Kas The Box-i valjukatega saaks parema tulemuse, kui kast ise teha?

Hinnavahe on suhtkoht väike. Ainult The Box-i 18" valjukas on 129€, Behringeri passiivkast 169€. Kasti tegemiseks jääks 40€, mida on enam-vähem täpselt nii palju, et napilt-napilt vöib tehtud saada...

Comment

Tea kuidas see kast ka tehtud on, võib olla kasulikum ise teha ja läheb natuke rohkem maksma.

Comment

Ega seal midagi head saa olla. Reeglina saad ikka seda mille eest maksad. Minumeelest on need kastid imeväiksed ja 100DB max spl tundub ka madal. Kaalult on se 18" kast sama mis mu 2 väikest 1x8" torni.....kahtlane. Olen 15" analoogse kastiga kokkupuutunud ja sellel kumises kast ikka jube häirivalt. Tundus, et alla 45hz ei mänginud mitte midagi kuuldavalt.

Comment

Working...
            X