Teade

Collapse
No announcement yet.

SPL pro q-10 liitrid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: SPL pro q-10 liitrid?

Kõigil läksid suud ammuli kui klassis lambid värisema võttis. Arvestades seda et see võim pole väga võimas siis pole väga paha tulemus. Kast oli veel poolik- äärtest liistud puudu, taga terminali asemel on 2 kuuest polti koos mutritega (ma arvan et need jäävadki sinna). Üks klassivend ütles et alla keldrisse oli kuulda et sa koolis oled (koolimajal on 2 korrust kui keldrit juurde ei arvesta). Üsna hea vahend väikeste kisa summutamiseks. Ahjaa eelnevalt olin tõmmanud bass boosted laule.
    As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson

Comment

Need poldid ei loe midagi, endalgi praegusel supakal poldid. Aga jah mul ka oli niimodi läksid välja kuulama, kaks akent oli klassipeal lahti ja terve see rajoon kajas

Comment

Tere jälle. Lõpuks on supakas 100% valmis. Tegelikult oli juba ammu valmis aga nüüd on kuu aega koolis sõprate poolt ka ära testitud . Sai sügisel natuke aega ja materjali leitud ning sai valmistatud inverterkast. Pilt siin: http://fotoalbum.ee/photos/elektro1/99742561 . Kast on siis kuskil 64 liitrit ning toru on tavaline 103mm toru mille pikkus on 42cm. (see voolik mis elemendi ümber on valgustus) Võimendi on ka nüüd sees, tänud kasutaja Jyrkale kes valmistas võimendimooduli. Uus kast on mitu korda parem kui vana kast mida kinnitavad sõbrad .
        As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson

Comment

Miks kõlari ümber voolik on???

Comment

See on kattevari silikooni randile . Sisse panin 4 LEDi vilkuma sinna ühenduskohtadesse. Ei helkind väga ergalt, pigem see soolikas helendas.

Comment

Working...
            X