tere! oleks siis vaja teha spl pro q-10nele kasti millis kasti soovitate sest googlest ei leidnud midagi asjalikku. ning äkki keegi aitaks liitrid välja ka arvutada . ette tänades
Teade
Collapse
No announcement yet.
SPL pro q-10 liitrid?
Collapse
X
-
Vs: SPL pro q-10 liitrid?
tuhnisin veel foorumites ja googles nin avatasin et 10"king audio ja 10"spl pro on väääääga sarnased siis äkki sobiks 42 liitrine kast+103 mm diameetriga toru mille pikkuseks on 317mm kast läheb tuppaAs men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
-
Kuna ikka ei ole saanud kast tegema hakkata siis on äkki keeg selle elemendiga kokku puudunud, ja oskab mulle soovitada liitreid (ma tean et see pole hea element aga ikkagi esimene normaalne bassikas). Ahjaa andmed leidsin ka kasti pealt üles mis olid sellised:
10" SUBWOOFER
Power handling250w peak
Power handling 100w RMS
impedance 4 ohms
solid steel basket
sensitivy 93 dB
foam edge
30 oz magnet
Ja midagi muud silma ei hakenudki. Palun väga vabandust kui kuskil mõni suur kirja viga on.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
tahaks ikkagi selle bassika mängima saada, oskab keegi öelda kas üleval toodud mõõdud sobiksid. Kahjuks ise ei oma ühtegi sellist programmi millega arvudada kasti mõõte (ja selle valjuhääldi kohta polegi ju andmeid). ma ei loodagi sellest mingit extra soundi aga tahaks kogemusi järgmisteks projektideks.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
kast on peaaegu koos. Aga kast on ikkagi 42 litrine juba praegu on bass hea. ma tegin üli suure ehitus vea. Esimemesele küljele läks valjuhääldi ja jätsin ruumi ka toru jaoks. sügavust on ainul 30 cm kuidas ma toru sinna kasti panen tahaks et kõik seal sees on mitte osa toru väljas. ise mõtlesin kõver toru sinna panna aga kust viljandist sellist asja saada on?. ahjaa kas inventer toru võib ka puidust olla ehk kandiline. Kui aega saan panen paar pilti ka üles.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
Ei ole ma veel midagi kasutanud.aga kuidas ma toru pikkust mõõdan kui põlv on vahepeal kas öhelt poolt ja siis teiselt poolt ja leian keskmise. Tean see on küll loll küsimus aga kas 10 cm toru on saada viljandis ma võin küll eksida aga kas kanalisatsiooni toru pole mitte 11cm, või kas se üldse loeb midagi.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
jah, kui sul veel kindlat pikkust pole siis pole ka suurt vahet kas 10 või 11 cm läbimõõt.
jah, pikkuse mõõdad nii nagu ise välja mõtlesid aga kuna sul pole mitte millegi järgi võimalik arvutada pole ka mingit mõtet mõõdulinti peale panna vaid proovida.
Ise kasutaks seal vist 75 st toru üldse...110nest olen reeglina 12/15 valjukate puhul kasutanud.
Comment
-
ma ise mõtlesin ka et 11cm jääb suureks. leiutaja kas sa mõtlesid seda http://www.stevemeadedesigns.com/boa...ng-calculator/. ma ledsin sellise asja http://www.diyaudioandvideo.com/Calculator/Volume/ äkki on kellelegi sellest abi.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
praegu on kast põhimõtteliselt koos. esialgu on ilma toruta,aga mulle meeldib selline madal bass. Võimendi on ka käsil tda7294 baasil. Trafo on mähitud, lüüdid paigas ja veel mõned osad. Kas keegi on teinud tda7294 baasil võimendit tahaks skeemi mis töötab, guugle on muud P###a täis. paneks paar pilti ka aga digikas jumpsib.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
noniii sai siis kõll kooli kaasa võetud, kõkku ainult 12kg tehnikat (võimendi on sony dav kodukino kuna uus ei ole veel valmis.) Mõnel oli küll ütlemist et lendab ohku või ei ole bassi aga näod läksid küll ära kui sai järgi lükadud kõik kes teevad SPL PRO Q-10 kasti soovitan 42 liitrist kasti koos ohtra vatiiniga.As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson
Comment
-
Mul oli vanasti 25L kastis 35gdn-1-4. 50cm pikkuse toruga läbimõõt 10cm umbes. Kõik hakkasid irvama, küsisid '' Mis kuradi kahur see veel on ? '' Toru upitas kenasti kastist välja. Kaks 10gds-1-4 kõlli oli ka 28L kastides, võimuks oli Radiotehnika u-7101 . Need 10gds oli pandud 8 oomile, ja ühe kanali peal, ja supakas teise kanali peal.
Kõik itsitasid vaikselt omaette mis pask heli võis sealt välja tulla, aga kui ma telo taha lükkasin ja mängima panin kuni punaseni, kõikidel oli karp lahti.
Dubstepi,hardstyle,house jne kõike sorti muusikat mängis ära, kuni 33hzini. Terve koolimaja kajas. Pärast kõik kiitsid, enam polnud neil midagi õelda
Comment
Comment