Teade

Collapse
No announcement yet.

TurboSound LS-1811

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TurboSound LS-1811

Selline 18" jurakas.

Milline kast oleks antud valjukale kõige sobilikum. Helirõhk on oluline.

Kui keegi leiab andmed siis need oleks ka head.

Vs: TurboSound LS-1811

Tundub olevat sama valjukas, mis TXD118 sees. Häälestussageduseks pakuks 40...45 Hz ja litraažiks ca 130 liitrit. Ei midagi stellaarset, aga ajab asja ära.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

ilmselt on tegu sama kohutava crapiga mille otsa mina sattusin (siin foorumis ka teema) 18" ja 28kg ei käi nimelt kuidagi kokku. Üle 50w sisse lastes hakkab originaalkast plärisema ja 100w puhul läheb valjukal juba kuppel soojaks.

Comment

Esmalt postitatud jeff01 poolt Vaata postitust
        ilmselt on tegu sama kohutava crapiga mille otsa mina sattusin (siin foorumis ka teema) 18" ja 28kg ei käi nimelt kuidagi kokku. Üle 50w sisse lastes hakkab originaalkast plärisema ja 100w puhul läheb valjukal juba kuppel soojaks.
        Turbosound ja skytec peaksid olema ikka väga erinevad firmad. Turbosound-i nimi küll on imelik, kuigi toodang on neil vägagi aus.

Comment

~30 kg 18" supaka kohta on täiesti normaalne PA maailmas. Kaal üritatakse siin vöimalikult väikseks ajada lihtsa transporditavuse nimel - 18 mm vineer 25 mm MDF asemel ja neodüümmagnetid ferriidi asemel on norm.

Turbosound on üks kuulsamaid Inglise kölaritegijaid üldse - vanad Flashlight ja Floodlight seeriad on siiani au sees. TXD/TXP seeria on "säästukas" (lihtsad töökindlad OK heliga plug-and-play kastid DJ-dele jne) ja nüüdseks vist üldse tootmisest maas.
          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

selge, jälle targem.
            arvasin et kui mu 110L 15" kast kaalus 35kg siis 18" kohta on seda vähe kuna valjukas 3" suurem ja kastid reeglina vast suuremad.

Miks ma nii ka arvasin oli selles kinni, et pea 30kg kaalus ka see skytec ja selle 15mm saepuruplaadist seinad ei tulnud kuidagi toime ilma kohutava plärinata.

Comment

Working...
            X