Teade

Collapse
No announcement yet.

ostsin uue w00wri tahax abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ostsin uue w00wri tahax abi

Pioneer TS-W304C - 12" 300/600 W 1623.- oleks vaja et keegi mul kasti parameetrid v2lja arvutaks kun ise Bassbox Pro-st ise midagi aru ei saa NEED HELP!
    kasti seinad teen 1 cm paksusest saepuru plaadist!

ehhe...1cm jääb v2heks mees v2hemlt 1.8 peax sellel kastil olema see 1 cm liiga lahja selle sub jaoks
    <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

ehhe...1cm jääb v2heks mees v2hemlt 1.8 peax sellel kastil olema see 1 cm liiga lahja selle sub jaoks

Isegi 1.8 cm on vist natuke vähe. Mingi 2cm, 2,2cm või paksem veel.
      Minu kodukas

Comment

kui sul seda 1cm saepuruplaati küllaga..võid lihtsalt 2 kordselt peale lasta..mul sõber tegi 2x12" kingaudio kasti 1cm saepuruplaadist..ja veel mingi ilgelt suure kasti kah..mõtetu heli tuli..pärast tegi kasti 1/4 võrra väiksemaks...ja kruvis väljapoole 20mm saepuruplaadid peale..asi oli hoopis teine..kast stabiilsem kah ja normaalsem heli..kuigi king audiosuht saast :-/
        mida sa lohh vahid

Comment

aga kui ma panen 2 kihti???

Comment

No siis vast saab midagi aga parem oleks üks paksem kui kaks õhukest koos.
            Minu kodukas

Comment

Tee parem mingist 2,5 cm pakususest mdf'ist või siis paksust vineerist, aga ma ei taha erit uskuda et isegi sellest 2cm plaadist asja saab, siis kui kasutad palju toestust ehk saab

Comment

mis asi on mdf ja kust seda saab aga mul olek ikkagi vaja saepuru plaati seda on mul hetke seisuga lihtsam l6igata vineerist ma olen elu jooksul yhe teind aga see ei kukkund eriti he v2lja (t2ielik r6vedus) arvutaks 2kki keegi mulle need kasti m66dud v2lja???

Comment

Tee parem mingist 2,5 cm pakususest mdf'ist või siis paksust vineerist, aga ma ei taha erit uskuda et isegi sellest 2cm plaadist asja saab, siis kui kasutad palju toestust ehk saab
                  21mm vineer väga pro selle elemendi jaoks.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

aga kuule teeks üldse betoonist? tähendab, et ehk arvutad välja mitmekordne on saepuruplaadi ja 25mm MDFi hinnavahe? ja kui saepuruplaati lahve käes on siis miks mitte. mitu plaati üksteise peale, väike toestus sisse ja saab väga hea kasti. ei ole mõtet mingite müütide põhjal üht või teist materjali maha teha. Jamo pidavat ka oma kaste saepuruplaadist tegema

Comment

kõige lihtsam&odavam tee saepuruplaadist

Comment

aga kuule teeks üldse betoonist? tähendab, et ehk arvutad välja mitmekordne on saepuruplaadi ja 25mm MDFi hinnavahe? ja kui saepuruplaati lahve käes on siis miks mitte. mitu plaati üksteise peale, väike toestus sisse ja saab väga hea kasti. ei ole mõtet mingite müütide põhjal üht või teist materjali maha teha. Jamo pidavat ka oma kaste saepuruplaadist tegema
                        Muide Kes siin migeid materjale maha teeb  ??? Ja ma pole saepuru plaadi hinnaga kursis ja pealegi pole kohe mõtet erutuda

Comment

Töötlemise suhtes on kõige parem ikka liimpuit.Hea kruvidega kokku lasta.Aga see eest on tal ka omad miinused.
                          Tead...otsi selline teema üles nagu "vineer".Ei biitsind ise otsima hakata ja ei teagi täpselt mis voorumis ta on.Ilmselt audiofoorumis.
                          muusika on kuulamiseks

Comment

Siin see "vineer" ongi!
                            Minu kodukas

Comment

tra kyll kas te lugeda oskate mul on kasti liitreid vaja ffs, keegi tehku mul need m66tmised 2ra palun!!!

Comment

Working...
                              X